Är du vår nästa assisterande konsult?

Paues Åberg Communications är en kommunikationsbyrå specialiserad på Public Affairs och Corporate Communications. Vi erbjuder uppdragsgivare analys, rådgivning och genomförandestöd. Vi har kunskap om, erfarenhet av och nätverk inom näringsliv, politik och media som gör det möjligt för oss att erbjuda skräddarsydda lösningar som skapar värden för våra uppdragsgivare.

Vi växer och söker nu en assisterande konsult som kan kombinera universitetsstudier med ett flexibelt deltidsarbete hos oss. Arbetet innebär att bistå byråns konsulter med allt från praktiska uppgifter till research och skrivande.

Språket är ett av våra verktyg. Vi förutsätter därför att du har en språkkänsla utöver det vanliga. Eftersom våra uppdrag kräver stor förståelse för politik och näringsliv är det ett krav att du har ett utpräglat intresse för samhällsfrågor, media och näringsliv. Har du arbetslivserfarenhet inom något av dessa områden är det särskilt meriterande.

Du som söker dig till oss delar vår optimistiska syn på framtiden och vår övertygelse om nyttan i effektiv kommunikation. Du delar också våra värderingar om kvalitet, långsiktighet och respekt i arbetet som konsult.

Vi erbjuder ett spännande, utvecklande och meriterande extraarbete med ett betydande mått av flexibilitet. Du blir en viktig kugge i ett team av 25 konsulter med lokaler centralt på Karlavägen i Stockholm.

Välkommen att höra av dig med din ansökan till Martin Persson senast 26 maj. Vi behandlar ansökningar på löpande basis.

Tjänsten tillträds efter överenskommelse.

Nyfiken på vad tjänsten innebär? Se gärna vår film!