Paues Åberg söker juniorkonsult inom Public Affairs och Corporate Communications

Nya uppdrag kräver nya medarbetare! Paues Åberg Communications är en kommunikationsbyrå specialiserad på Public Affairs och Corporate Communications. Båda våra affärsområden växer stadigt och efter sommaren behöver vi junior förstärkning med inriktning mot Public Affairs och/eller Corporate Communications.

Vi erbjuder våra uppdragsgivare analys, råd och genomförandestöd. Vi har kunskap om, erfarenhet av och nätverk inom näringsliv, politik och media som gör det möjligt för oss att erbjuda skräddarsydda lösningar som skapar värden för våra uppdragsgivare. Vårt arbetssätt har fokus på kvalitet, engagemang och kundnöjdhet.

Arbetet som juniorkonsult innebär att bistå byråns konsulter med allt från praktiska uppgifter till research och skrivande. Paues Åbergs sätt att arbeta bygger på samarbete, kollegialitet och att stötta varandra för att tillsammans erbjuda våra kunder bästa möjliga leverans och kvalitet. Vi arbetar i team och som juniorkonsult är du en självklar del i det löpande arbetet och är med och träffar kunderna.

Språket är vårt verktyg. Vi förutsätter därför att du har en språkkänsla utöver det vanliga. Eftersom våra uppdrag kräver stor förståelse för politik, media och näringsliv är det ett krav att du har ett utpräglat intresse för samhällsfrågor, media och affärsliv. Har du erfarenhet av arbete i politik eller media är det särskilt meriterande.

Du som söker dig till oss delar vår optimistiska syn på framtiden och vår övertygelse om nyttan i effektiv kommunikation. Du delar också våra värderingar om kvalitet, långsiktighet och respekt i arbetet som konsult.

Vi erbjuder ett spännande, utvecklande och meriterande arbete med ett betydande mått av flexibilitet. Du blir en viktig kugge i ett team av 28 kommunikationskonsulter med lokaler centralt på Karlavägen i Stockholm.

Välkommen att höra av dig med din ansökan inklusive CV till Susanna Lind senast den 17 juni 2019.

Då urval och intervjuer sker löpande kan tillsättning ske före sista ansökningsdag.