Juniorkonsult inom finansiell kommunikation till Paues Åberg - Paues Åberg

Juniorkonsult inom finansiell kommunikation till Paues Åberg

Paues Åberg Communications är en kommunikationsbyrå specialiserad på public affairs, corporate communications och finansiell kommunikation. Vi söker nu en ny kollega inom finansiell kommunikation som vill vara med och bidra till att utveckla byråns erbjudande inom området.

Inom vårt affärsområde finansiell kommunikation arbetar vi strategiskt och operativt med företagsledningar och styrelser i affärskritiska situationer som noterade bolag ställs inför, exempelvis finansiella transaktioner, uppköp och organisationsförändringar. Vid sidan av det ingår även att bistå i den regulatoriska kommunikationen, såsom finansiella rapporter.

Arbetet som juniorkonsult innebär att bistå byråns konsulter med allt från praktiska uppgifter till research och skrivande. Vi ser gärna att du som söker har erfarenhet av aktie- eller finansmarknaden.

Paues Åbergs arbetssätt bygger på samarbete, kollegialitet och att stötta varandra för att tillsammans erbjuda våra kunder bästa möjliga leverans och kvalitet. Vi arbetar i team och som juniorkonsult hos Paues Åberg är du en självklar del i det löpande arbetet och är med och träffar kunderna.

Vi söker dig som:

  • Har stort intresse och/eller erfarenhet av aktie- eller finansmarknaden.
  • Är analytisk, noggrann, strukturerad och arbetar metodiskt.
  • Tar egna initiativ.
  • Är drivande och arbetar självständigt med en kapacitet att hantera flera uppgifter parallellt.

Vi erbjuder ett spännande, utvecklande och lärorikt arbete med ett betydande mått av flexibilitet. För rätt person finns stora möjligheter till karriär inom byrån. Du blir en viktig kugge i ett team av 20 kommunikationskonsulter med lokaler centralt på Karlavägen i Stockholm.

Har du frågor? Slå en signal eller skicka ett mail till Malin Johansson, tfn 070-092 91 69 mail malin.johansson@pauesaberg.se

Välkommen att höra av dig med din ansökan till Malin senast den 24 januari. Ansökningar hanteras löpande.

 

Läs vidare