Paues Åberg Communications söker grafisk formgivare för deltidsjobb - Paues Åberg

Paues Åberg Communications söker grafisk formgivare för deltidsjobb

Till vårt team om cirka 25 konsulter i centrala Stockholm söker vi nu en person som kan hjälpa till med grafisk formgivning cirka 10 timmar i veckan. Tjänsten är en timanställning och kombineras med fördel med pågående studier. Vi värderar talang samt en flexibel och serviceinriktad attityd högre än yrkeserfarenhet. Detta kan vara ditt första jobb som formgivare.

Om rollen

Till rollen som grafisk formgivare söker vi dig som vill och kan arbeta självständigt och i en rörlig arbetsmiljö där ingen dag är den andra lik. Din uppgift kommer att vara att se till att det grafiska arbetet på kontoret håller en hög nivå, både i byråns egen externa kommunikation och i leveranser till kunder.

Du kommer både skapa material från grunden och bearbeta material som kollegor har producerat. Arbetsuppgifterna kommer bestå av att ta fram såväl statiskt som rörligt material, så du behöver känna dig bekväm att arbeta med båda. Exempel på produktioner kan vara inlägg till sociala medier, PowerPoint-presentationer och formgivning av enklare faktablad.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har:

  • Vana av att arbeta med verktygen Microsoft PowerPoint och Adobe CS-paketet
  • En pågående utbildning inom grafisk formgivning eller liknande
  • Känsla för färg, bild, form, video, typografi och animeringar
  • Ordningssinne och förmåga att leverera inom uppsatta deadlines
  • Förmåga att tänka och gestalta på ett kommunikativt sätt

Vi värdesätter även goda kunskaper i svenska och engelska. Därutöver ser vi gärna att du som söker tjänsten gillar att hjälpa andra, är prestigelös, social, serviceinriktad, ansvarskännande och gillar att ge det lilla extra.

Ansökan

Välkommen att höra av dig med din ansökan till Elin Castlin på elin.castlin@pauesaberg.se senast den 19 mars. Vi ser gärna att du bifogar exempel på tidigare arbeten.

Urval sker löpande, skicka därför gärna in din ansökan så snart som möjligt.

 

Om Paues Åberg Communications

Paues Åberg Communications är en kommunikationsbyrå som är specialiserad på Corporate Communications, Public Affairs och Financial Communication. Genom effektiv kommunikation och påverkan hjälper Paues Åberg sina kunder att förstå sin omvärld och att nå sina verksamhetsmål. Byråns medarbetare har expertis inom näringsliv, media och politik. Kontoret ligger centralt beläget på Karlavägen i Stockholm.

 

Läs vidare