Vi söker en juniorkonsult - Paues Åberg

Vi söker en juniorkonsult

Är du ung och relativt ny i arbetslivet? Gillar du samhällsfrågor, hänger med i nyhetsflödet och är nyfiken på kommunikationsyrket? Då kanske du är vår nya juniorkonsult. 

Arbetet som juniorkonsult innebär att bistå byråns mer seniora konsulter med allt från praktiska uppgifter till research och skrivande. Du ingår också i kundteam. Hos oss står kunden alltid i fokus. Vi stöttar dem i allt från att möta deras löpande utmaningar till projekt som tacklar specifika frågeställningar. Deras utmaningar varierar och det är därför viktigt att du är lyhörd inför olika behov och att du snabbt kan växla fokus och sätta dig in i nya frågor. Du blir en självklar del i det löpande arbetet och är med och träffar kunderna. Det förutsätter att du är utåtriktad och vågar ta plats och föreslå lösningar på komplexa problem. I gengäld kan vi erbjuda en arbetsplats som ger dig möjlighet att växa och som premierar både ansvarstagande och egna initiativ. 

Kvalifikationer

Eftersom våra uppdrag kräver stor förståelse för politik, media och näringsliv är det ett krav att du har ett utpräglat intresse för samhällsfrågor. Vi ser gärna att du som söker har erfarenhet av att arbeta i politiska organisationer, media eller näringslivet. Erfarenhet av arbete på konsultbyrå är meriterande, men lika viktigt är vart du är på väg. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. 

Personen vi söker tror på möjligheten att förändra, delar vår optimistiska syn på framtiden och förstår nyttan i effektiv kommunikation. Du delar våra värderingar om kvalitet, långsiktighet och respekt och är redo att ta dig an nya utmaningar med en positiv inställning. 

Tjänsten är en heltidstjänst. 

Välkommen att höra av dig med frågor och din ansökan till Johan Flodmark, 076-496 27 56, johan.flodmark@pauesaberg.se senast den 31 augusti. Ansökningar hanteras löpande. Tjänsten tillträds efter överenskommelse. 

 

Läs vidare