Så kan svenska aktörer påverka EU

Trots att cirka 60 procent av svenska lagar och regler bygger på EU-beslut är kunskapen om det europeiska samarbetet låg bland väljarna. Det är en utmaning bland annat eftersom det är EU som sätter ramarna för den gröna omställningen, forskning och innovation och konkurrenskraften.

Inför Europarlamentsvalet arrangerar vi ett frukostseminarium om vad som blir det stora frågorna under mandatperioden 2024–2030 och hur enskilda aktörer – företag och organisationer – tidigt kan bidra och påverka utvecklingen. 

Vi har samlat en panel med Heléne Fritzon (S), Europaparlamentariker, Jörgen Warborn (M), Europaparlamentariker, Oskar Magnusson, Paues Åberg. Seminariet inleds med en spaning inför kommande EU-mandatperiod, signerad Göran von Sydow, direktör och chef för SIEPS, Svenska institutet för europapolitiska studier. Övningen modereras av Fredrik Saweståhl, Paues Åberg

Seminariet hålls som hybrid och du är välkommen att anmäla dig till Frukostklubben på plats eller till den digitala livesändningen.

NÄR: 7 maj kl. 08.30–09.30. Frukost serveras från 08.00
VAR: Paues Åberg Communications, Karlavägen 58, 2 tr., eller via länk.
 
ANMÄLAN FÖR NÄRVARO PÅ PLATS

FÖR ANMÄLAN TILL DIGITAL LIVESÄNDNING KLICKA HÄR

Håll dig uppdaterad!

Skriv upp dig för att få vårt nyhetsbrev. Då får du också vårt kalendarium Politiska Dagar, med de viktigaste omvärldshändelserna.

facebook-paues-aberg
linkedin-icon-paues-aberg