Karriär

Vill du bli en del
av vårt team?


Är du intresserad av att jobba som konsult inom kommunikation, politik, media och samhällsfrågor? Välkommen till oss på Paues Åberg.

Vi är en växande kommunikationsbyrå och är alltid intresserade av att träffa personer med höga ambitioner och ett starkt samhällsintresse, oavsett om du är ny i arbetslivet eller en rutinerad veteran. Du som söker dig till oss delar vår optimistiska syn på framtiden och vår övertygelse om nyttan i strategisk kommunikation. Vi erbjuder ett spännande, utvecklande och lärorikt arbete med ett betydande mått av flexibilitet.

Välkommen att höra av dig till Stina Oldfeldt med din spontanansökan.

Stina Oldfeldt
Partner

070-924 87 42
E-post
Linkedin

varderingsstyrd-arbetsplats-paues-aberg

Är Paues Åberg en arbetsplats för dig?

Våra uppdragsgivare kommer till oss för att få hjälp med komplexa kommunikationsutmaningar. Det är situationer som kräver strategisk rådgivning men också hög nivå av service. Vårt arbetssätt bygger på samarbete, kollegialitet och att tillsammans stötta varandra till bästa möjliga leverans, eftersom vi är övertygade om att det är grunden för hög kvalitet.

På Paues Åberg värderar vi vår kultur högt. Vi vill vara en värderingsstyrd arbetsplats med hög trivsel och ett sunt arbetsklimat. För att trivas hos oss tror vi att du delar våra värderingar långsiktighet, respekt och kvalitet. Det betyder att du, som vi, sätter stort värde på att vårda relationer och gillar att gå den extra milen. Du bör ha akademisk examen, gedigna kunskaper om samhälle och näringsliv samt en utpräglad känsla för kommunikation och språk.

Hos oss finns ett 30-tal medarbetare i olika åldrar och med bakgrund inom näringsliv, politik och media. Vi sitter i fina lokaler på Karlavägen i centrala Stockholm.

För dig som är student

På Paues Åberg erbjuder vi dig som studerar på universitet eller högskola möjlighet att jobba extra vid sidan av dina studier. Som assisterande konsult jobbar du omkring åtta timmar i veckan och stöttar upp i våra kundprojekt med allt från research till analys och skrivande. Du blir en av oss och deltar på våra interna möten och aktiviteter. Har du erfarenhet av arbete i näringslivet, media eller politik är det särskilt meriterande. Hos oss får du ett kvalificerat extrajobb, erfarenhet av konsultyrket och inblick i en mängd olika branscher.

Vi har tyvärr inte möjlighet att erbjuda praktikplatser till studenter.

student-assisterande-konsult-paues-aberg
Vilka vi är

Medarbetare berättar

Medarbetare berättar
– Asta Groth, junior consultant

”Det roligaste är alla olika ämnen jag får sätta mig in i”

Medarbetare berättar
– Rasmus Karlgren, consultant

”Man ser snabbt effekten av sina insatser”

Håll dig uppdaterad!

Skriv upp dig för att få vårt nyhetsbrev. Då får du också vårt kalendarium Politiska Dagar, med de viktigaste omvärldshändelserna.

facebook-paues-aberg
linkedin-icon-paues-aberg