M&A och börsintroduktioner

Navigera säkert genom kapitalmarknadstransaktioner med vår expertis. Paues Åberg hjälper er från noggrann analys till strategisk implementering.

Framgångsrika kapitalmarknadstransaktioner kräver en insikt om processerna samt en förmåga att identifiera och genomföra nödvändiga strategiska kommunikationsinsatser. Med gedigen erfarenhet från området har vi förståelse för hur vi kan stötta er genom varje steg i processen för att inte riskera att skada kundrelationer, skapa politiska osäkerhet, mediedrev eller oror bland medarbetare.

Vårt mål är att inte bara realisera transaktioner utan att också säkerställa att de maximerar värde för er och era investerare. Förutsättningen är en genomarbetad kommunikationsstrategi som inte bara tar höjd för de budskap som man önskar att förmedla utan också för de händelser som man vill undvika i form av exempelvis läckor, fientliga bud eller ägaruppror. Genom att implementera rätt åtgärder, minskar vi riskerna och ökar möjligheterna till framgång.

Kontakta oss för att säkerställa att era kapitalmarknadstransaktioner inte bara är korrekta utan också skräddarsydda för att möta era unika behov och utmaningar.

Kontakt – Finansiell kommunikation

Jonas Rodny
Partner

076-190 90 51
E-post

Hélène Westholm
Partner

+46 733 50 32 62
E-post

Linna Österman
Partner

+46 70-549 56 49
E-post

Håll dig uppdaterad!

Skriv upp dig för att få vårt nyhetsbrev. Då får du också vårt kalendarium Politiska Dagar, med de viktigaste omvärldshändelserna.

facebook-paues-aberg
linkedin-icon-paues-aberg