Är du vår nästa assisterande konsult?

Vi rekryterar

Pluggar du på universitet eller högskola och är intresserad av ett extrajobb inom strategisk kommunikation? Vi söker just nu assisterande konsulter!

Paues Åberg Communications är en ledande kommunikationsbyrå inom strategisk kommunikation och erbjuder kommunikationsrådgivning inom företagskommunikation, Public Affairs och finansiell kommunikation. Vi erbjuder uppdragsgivare kvalificerad analys, råd och genomförandestöd och vi har intressanta uppdrag för både företag, bransch- och arbetsgivarorganisationer inom olika områden såsom transport, energi, life science, telekom och fastigheter.

Till hösten stärker vi upp vårt team och söker assisterande konsulter som kan kombinera universitetsstudier med ett flexibelt deltidsarbete hos oss.

Arbetet som assisterande konsult är varierande och erbjuder goda möjligheter att utvecklas vid sidan av dina studier. Vi letar efter dig som har språkkänsla utöver det vanliga. Det är ett krav att du har ett utpräglat intresse för samhällsfrågor, media, kommunikation och affärsliv. Har du erfarenhet av arbete i näringslivet, media eller politik är det särskilt meriterande. 

Som assisterande konsult bidrar du där det behövs men vi ser gärna att du har särskilt intresse för åtminstone två av våra tre fokusområden. Du bistår övriga konsulter på byrån med både praktiska uppgifter samt research, analys och skrivande i kunduppdrag. Vi är måna om att du blir en av oss, både i det kundrelaterade arbetet och internt på byrån.

Du som söker dig till oss delar vår optimistiska syn på framtiden och vår övertygelse om nyttan i effektiv kommunikation. Du delar också våra värderingar om kvalitet, långsiktighet och respekt i arbetet som konsult.

Vi erbjuder ett spännande, utvecklande och meriterande extraarbete med ett betydande mått av flexibilitet. Du jobbar på plats på kontoret två halvdagar per vecka, cirka 8 timmar per vecka. Du blir en viktig kugge i ett team av cirka 35 kommunikationskonsulter med lokaler centralt på Karlavägen i Stockholm.

Välkommen att höra av dig med din ansökan till stina.oldfeldt@pauesaberg.se

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 5 juni.

Tjänsten tillträds efter överenskommelse.


Håll dig uppdaterad!

Skriv upp dig för att få vårt nyhetsbrev. Då får du också vårt kalendarium Politiska Dagar, med de viktigaste omvärldshändelserna.

facebook-paues-aberg
linkedin-icon-paues-aberg