Är du vår nästa assisterande konsult? - Paues Åberg

Är du vår nästa assisterande konsult?

Paues Åberg Communications är en kommunikationsbyrå specialiserad på Public Affairs och Corporate Communications. Vi erbjuder uppdragsgivare analys, råd och genomförandestöd. Vi har kunskap om, erfarenhet av och nätverk inom näringsliv, media och politik som gör det möjligt för oss att erbjuda skräddarsydda lösningar som skapar värden för våra uppdragsgivare. Vårt arbetssätt har fokus på kvalitet, engagemang och kundnöjdhet.

Vi växer och söker nu en assisterande konsult som kan kombinera universitetsstudier med ett flexibelt deltidsarbete hos oss. Arbetet innebär att bistå byråns konsulter med allt från praktiska uppgifter till research och skrivande.

Språket är vårt verktyg. Vi förutsätter därför att du har en språkkänsla utöver det vanliga. Eftersom våra uppdrag kräver stor förståelse för politik och näringsliv är det ett krav att du har ett utpräglat intresse för samhällsfrågor, media och affärsliv. Har du erfarenhet av arbete i politik eller media är det särskilt meriterande.

Du som söker dig till oss delar vår optimistiska syn på framtiden och vår övertygelse om nyttan i effektiv kommunikation. Du delar också våra värderingar om kvalitet, långsiktighet och respekt i arbetet som konsult.

Vi erbjuder ett spännande, utvecklande och meriterande extraarbete med ett betydande mått av flexibilitet. Du blir en viktig kugge i ett team av 25 kommunikationskonsulter med lokaler centralt på Karlavägen i Stockholm.

Välkommen att höra av dig med din ansökan till Marcus Hansson (marcus.c.hansson@pauesaberg.se) senast 22 april.

Tjänsten tillträds efter överenskommelse.

 

Läs vidare