Är du vår nästa assisterande konsult?

Paues Åberg Communications är en ledande kommunikationsbyrå specialiserad på Public affairs, Finansiell kommunikation och Corporate communications. Vi erbjuder uppdragsgivare kvalificerad analys, råd och genomförandestöd.

Vi har kunskap erfarenhet och nätverk inom näringsliv, media och politik som gör det möjligt för oss att erbjuda skräddarsydda lösningar som  skapar värden för våra uppdragsgivare. Vårt arbetssätt har fokus på kvalitet, engagemang och kundnöjdhet.

Vi stärker upp vårt team och söker en assisterande konsult som kan kombinera universitetsstudier med ett flexibelt deltidsarbete hos oss. Arbetet innebär att bistå byråns konsulter med både praktiska uppgifter samt research, analys och skrivande.

Har du erfarenhet av arbete i näringslivet, media eller politik är det särskilt meriterande.

Vi har intressanta uppdrag för aktörer inom olika branscher så som bransch- och arbetsgivarorganisationer, transport, energi, life science, telekom och fastighet.

Språket är vårt verktyg. Vi förutsätter därför att du har en språkkänsla utöver det vanliga. Eftersom våra uppdrag kräver stor förståelse för politik och näringsliv är det ett krav att du har ett utpräglat intresse för samhällsfrågor, media och affärsliv. Du som söker dig till oss delar vår optimistiska syn på framtiden och vår övertygelse om nyttan i effektiv kommunikation. Du delar också våra värderingar om kvalitet, långsiktighet och respekt i arbetet som konsult.

Vi erbjuder ett spännande, utvecklande och meriterande extraarbete med ett betydande mått av flexibilitet. Du blir en viktig kugge i ett team av 25 kommunikationskonsulter med lokaler centralt på Karlavägen i Stockholm.

Välkommen att höra av dig med din ansökan till emma.wikberger@pauesaberg.se.

Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 17 november.

Tjänsten tillträds efter överenskommelse.

Håll dig uppdaterad!

Skriv upp dig för att få vårt nyhetsbrev. Då får du också vårt kalendarium Politiska Dagar, med de viktigaste omvärldshändelserna.

facebook-paues-aberg
linkedin-icon-paues-aberg