Är du vår nästa juniorkonsult?

Paues Åberg Communications är en ledande kommunikationsbyrå specialiserad på Public affairs, Finansiell kommunikation och Corporate communications. Vi erbjuder uppdragsgivare kvalificerad analys, råd och genomförandestöd.

Vi har kunskap, erfarenhet och nätverk inom näringsliv, media och politik som gör det möjligt för oss att erbjuda skräddarsydda lösningar som skapar värden för våra uppdragsgivare. Vårt arbetssätt har fokus på kvalitet, engagemang och kundnöjdhet.

Vi stärker nu upp vårt team och söker en juniorkonsult med erfarenhet av arbete från konsultbyrå. Arbetet som juniorkonsult innebär att bistå byråns konsulter med allt från praktiska uppgifter till research och skrivande.

Paues Åbergs arbetssätt bygger på samarbete, kollegialitet och att stötta varandra för att tillsammans erbjuda våra kunder bästa möjliga leverans och kvalitet. Vi arbetar i team och som juniorkonsult hos Paues Åberg är du en självklar del i det löpande arbetet och är med och träffar kunderna.

Språket är vårt verktyg. Vi förutsätter därför att du har en språkkänsla utöver det vanliga. Eftersom våra uppdrag kräver stor förståelse för politik, media och näringsliv är det ett krav att du har ett utpräglat intresse för samhällsfrågor, media och affärsliv. Vi ser gärna att du som söker har erfarenhet av att arbeta i politiska organisationer, media eller näringslivet.

Du som söker dig till oss delar vår optimistiska syn på framtiden och vår övertygelse om nyttan i effektiv kommunikation. Du delar också våra värderingar om kvalitet, långsiktighet och respekt i arbetet som konsult.

Tjänsten är en heltidstjänst där du arbetar från vårt kontor med lokaler centralt på Karlavägen i Stockholm. Vi erbjuder ett spännande, utvecklande och lärorikt arbete med ett betydande mått av flexibilitet. För rätt person finns stora möjligheter till karriär inom byrån.

Ansökningar hanteras löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 23 februari. Tjänsten tillträds efter överenskommelse.

Välkommen att höra av dig med din ansökan till bianca.ingvardsson@pauesaberg.se.

Håll dig uppdaterad!

Skriv upp dig för att få vårt nyhetsbrev. Då får du också vårt kalendarium Politiska Dagar, med de viktigaste omvärldshändelserna.

facebook-paues-aberg
linkedin-icon-paues-aberg