Är du vår nästa konsult inom corporate communications? (tillsatt)

Paues Åberg Communications är en ledande kommunikationsbyrå specialiserad på public affairs, finansiell kommunikation och corporate communications. Vi erbjuder våra uppdragsgivare kvalificerad analys, råd och genomförandestöd. Vi är 29 medarbetare med bakgrund inom näringsliv, politik och media och har kontor i Stockholm. Vårt arbetssätt har ett tydligt fokus på hög kvalitet, engagemang och kundnöjdhet.

Vi stärker nu upp vårt team och söker en konsult med projektledarprofil inom corporate communications. Vi letar efter dig som har minst fem års erfarenhet av strategiskt kommunikationsarbete, som konsult på byrå eller en kommunikationsavdelning, med bred kompetens inom företagskommunikation, medierelationer och projektledning. Har du dessutom kunskap, intresse och erfarenhet av kommunikation och marknadsföring i digitala kanaler är det starkt meriterande.

Arbetet som konsult inom vårt affärsområde corporate communications innebär att du:

  • projektleder kunduppdrag med stöttning av kundansvariga, vilket innebär att vara första kontakt mot kund och internt mot teamet.
  • arbetar med en mängd olika uppdrag inom olika branscher och sektorer
  • håller koll på tid- och projektplaner samt projektbudget
  • med hjälp av teamet producerar olika leveranser som till exempel rapporter, pressmaterial, analyser, strategier och presentationer

Paues Åbergs arbetssätt bygger på samarbete, kollegialitet och att stötta varandra för att tillsammans erbjuda våra kunder bästa möjliga leverans och kvalitet. Vi ser gärna att du som söker har en utpräglad servicekänsla och är en lagspelare som gillar att jobba i team. Språket är vårt verktyg. Vi förutsätter därför att du har språkkänsla och är bekväm med att producera olika typer av texter.

Du som söker dig till oss delar vår optimistiska syn på framtiden och vår övertygelse om nyttan i effektiv kommunikation. Du delar också våra värderingar om kvalitet, långsiktighet och respekt i arbetet som konsult.

Vi kan erbjuda dig utvecklande uppdrag för kunder inom samhällsbyggnad, energi, telekom, life science, arbetsgivar-, bransch- och intresseorganisationer, goda utvecklingsmöjligheter samt en trevlig arbetsplats med sunda värderingar.

Vi ser fram emot din ansökan!

Skicka din ansökan, brev och CV, till Stina Oldfeldt, stina.oldfeldt@pauesaberg.se senast den 18 februari. Har du frågor: maila eller ring Stina på 070-924 87 42.

Håll dig uppdaterad!

Skriv upp dig för att få vårt nyhetsbrev. Då får du också vårt kalendarium Politiska Dagar, med de viktigaste omvärldshändelserna.

facebook-paues-aberg
linkedin-icon-paues-aberg