Är du vår nästa konsult inom PA?

Paues Åberg Communications är en ledande kommunikationsbyrå specialiserad på Public Affairs, Finansiell kommunikation och Corporate Communications. Vi erbjuder våra uppdragsgivare kvalificerad analys, råd och genomförandestöd.

Vi har kunskap, erfarenhet och nätverk inom näringsliv, media och politik som gör det möjligt att erbjuda skräddarsydda lösningar som skapar värden för våra uppdragsgivare. Vårt arbetssätt har ett tydligt fokus på hög kvalitet, engagemang och kundnöjdhet.

Vi stärker nu upp vårt team och söker konsulter inom Public Affairs. Vi letar efter en juniorkonsult och/eller en konsult med något års erfarenhet av arbete inom Public Affairs.

Arbetet som juniorkonsult innebär att bistå byråns konsulter med allt från praktiska uppgifter till research och skrivande. Som konsult med lite längre erfarenhet är ditt ansvar även att fungera som projektledare i olika sammanhang.

Paues Åbergs arbetssätt bygger på samarbete, kollegialitet och att stötta varandra för att tillsammans erbjuda våra kunder bästa möjliga leverans och kvalitet. Vi arbetar i team och som konsult/juniorkonsult hos Paues Åberg är du en självklar del i det löpande arbetet och är med och träffar kunderna.

Språket är vårt verktyg. Vi förutsätter därför att du har en språkkänsla utöver det vanliga. Eftersom våra uppdrag kräver stor förståelse för politik, media och näringsliv är det ett krav att du har ett utpräglat intresse för samhällsfrågor, media och affärsliv. Vi ser gärna att du som söker har erfarenhet av att arbete i politik eller politiska organisationer.

Du som söker dig till oss delar vår optimistiska syn på framtiden och vår övertygelse om nyttan i effektiv kommunikation. Du delar också våra värderingar om kvalitet, långsiktighet och respekt i arbetet som konsult.

Vi erbjuder ett spännande, utvecklande och meriterande arbete med ett betydande mått av flexibilitet. Du blir en viktig kugge i ett team av 25 kommunikationskonsulter med lokaler centralt på Karlavägen i Stockholm.

Välkommen att höra av dig med din ansökan inklusive CV till Fredrik Saweståhl, fredrik.sawestahl@pauesaberg.se, senast den 19 november 2021.

Håll dig uppdaterad!

Skriv upp dig för att få vårt nyhetsbrev. Då får du också vårt kalendarium Politiska Dagar, med de viktigaste omvärldshändelserna.

facebook-paues-aberg
linkedin-icon-paues-aberg