Carolin Wiken blir partner i Paues Åberg Communications

Efter två år på Paues Åberg Communications blir Carolin Wiken partner i byrån. Carolin har på ett framgångsrikt sätt utvecklat byråns erbjudande inom corporate communications och samtidigt byggt upp en portfölj inom life science. Carolin har också gjort värdefulla insatser i att marknadsföra och öka synligheten för byrån.

– Carolin är en person med stor energi och en passion för att hjälpa kunder i deras utmaningar. Hon har använt sina erfarenheter inom life science både för kunder i den branschen, men också i helt nya branscher. Hon är en mycket duktig konsult och en inspirerande ledare internt. Att hon nu blir partner är givet mot bakgrund av hennes prestationer, och även ett viktigt steg för byrån fortsatta utveckling, säger Theodor Paues, partner och grundare av Paues Åberg Communications.

Kunder som Carolin Wiken bidragit med till Paues Åberg hittills är bland annat Bristol-Myers Squibb, LIDDS, Roche, The Absolut Company, Sprit- och Vinleverantörsföreningen, Perrigo och Cantargia. Hon har varit en drivande kraft i att utveckla byråns erbjudande inom profilering av talespersoner, hållbarhetsfrågor och kris.

– Det känns som ett naturligt steg att ta och har sin grund i det förtroende jag har för mina kollegor och vad vi åstadkommer tillsammans. Dessutom präglas verksamheten av långsiktighet, kvalitet och respekt och inte minst en vänlig kultur, säger Carolin Wiken.

Carolin Wiken började på Paues Åberg Communications som Director i september 2017. Tidigare har hon varit kommunikationschef på Bayer, seniorkonsult på Diplomat Communications, PR- och kommunikationschef på Pharmacia och Pfizer. Hon är partner i Paues Åberg sedan 1 januari 2019.

Håll dig uppdaterad!

Skriv upp dig för att få vårt nyhetsbrev. Då får du också vårt kalendarium Politiska Dagar, med de viktigaste omvärldshändelserna.

facebook-paues-aberg
linkedin-icon-paues-aberg