Dags att planera Almedalsveckan

Med anledning av coronaviruset och dess verkan på samhället, ställs Almedalsveckan 2020 in.

Läs mer på Almedalsveckans sida: https://www.almedalsveckan.info/1810


 

Kalendern visar 2020 och därmed är det hög tid att börja fundera kring er närvaro i Almedalen. Almedalsveckan börjar söndagen den 28 juni och avslutas söndagen den 5 juli.

Veckan erbjuder en fantastisk mötesplats för dig och alla andra som vill vara med i debatten och bidra till samhällets utveckling, antingen som besökare eller som arrangör av ett evenemang.

Paues Åberg har lång erfarenhet av att hjälpa kunder att lyckas i Almedalen. Vi hjälper gärna till att ta fram olika aktiviteter som är lämpliga för er verksamhet.

  • Seminarium. Vi hjälper er att ta fram förslag på koncept på seminarium, bjuda in talare och sköta allt praktiskt i samband med seminariet.
  • Enskilda möten. Vi hjälper er att identifiera intressanta personer, tar fram underlag för möten och bokar in dessa. Det kan vara allt från politiker och tjänstemän till näringslivsföreträdare.
  • Med utgångspunkt i er verksamhet identifierar vi seminarier och andra evenemang (t.ex. mingel) som är relevanta för er att bevaka eller delta i.
  • Partianalys. Vi hjälper er att på ett lättöverskådligt sätt sammanställa partiernas ståndpunkter i för er viktiga frågor.
  • Moderering. Vi har många duktiga medarbetare inom olika områden som kan agera moderator vid seminarier eller rundabordssamtal.

För mer information, kontakta Fredrik Östbom, Director på Paues Åberg.

Håll dig uppdaterad!

Skriv upp dig för att få vårt nyhetsbrev. Då får du också vårt kalendarium Politiska Dagar, med de viktigaste omvärldshändelserna.

facebook-paues-aberg
linkedin-icon-paues-aberg