Dags att planera Almedalsveckan - Paues Åberg

Dags att planera Almedalsveckan

Med anledning av coronaviruset och dess verkan på samhället, ställs Almedalsveckan 2020 in.

Läs mer på Almedalsveckans sida: https://www.almedalsveckan.info/1810


 

Kalendern visar 2020 och därmed är det hög tid att börja fundera kring er närvaro i Almedalen. Almedalsveckan börjar söndagen den 28 juni och avslutas söndagen den 5 juli.

Veckan erbjuder en fantastisk mötesplats för dig och alla andra som vill vara med i debatten och bidra till samhällets utveckling, antingen som besökare eller som arrangör av ett evenemang.

Paues Åberg har lång erfarenhet av att hjälpa kunder att lyckas i Almedalen. Vi hjälper gärna till att ta fram olika aktiviteter som är lämpliga för er verksamhet.

  • Seminarium. Vi hjälper er att ta fram förslag på koncept på seminarium, bjuda in talare och sköta allt praktiskt i samband med seminariet.
  • Enskilda möten. Vi hjälper er att identifiera intressanta personer, tar fram underlag för möten och bokar in dessa. Det kan vara allt från politiker och tjänstemän till näringslivsföreträdare.
  • Med utgångspunkt i er verksamhet identifierar vi seminarier och andra evenemang (t.ex. mingel) som är relevanta för er att bevaka eller delta i.
  • Partianalys. Vi hjälper er att på ett lättöverskådligt sätt sammanställa partiernas ståndpunkter i för er viktiga frågor.
  • Moderering. Vi har många duktiga medarbetare inom olika områden som kan agera moderator vid seminarier eller rundabordssamtal.

För mer information, kontakta Fredrik Östbom, Director på Paues Åberg.

 

Läs vidare