Digital Frukostklubb 10 december: Så påverkar du en kommun

Svenska kommuner upphandlar för hundratals miljarder varje år. De ansvarar för allt från skola, äldreomsorg och bostadsbyggande till avlopp, idrottsanläggningar och socialtjänst. För att påverka eller göra goda affärer behöver många företag förstå hur kommunerna faktiskt fungerar. Ändå är kunskapen ofta liten.

Hur fattas egentligen beslut? Vad är det som driver kommunpolitikerna? Och vilka misstag får du inte göra när du träffar en kommunledning?

Välkommen till ett frukostseminarium där Fredrik Saweståhl, manager på Paues Åberg och tidigare kommunstyrelseordförande i Tyresö under nästan tio år, berättar om hur företag och organisationer bättre kan förstå hur kommuner och kommunpolitik fungerar och hur de kan lyckas i sitt påverkansarbete.

Till sin hjälp har Fredrik Peter Wennblad, director på Paues Åberg. Peter har bland annat varit förtroendevald politiker på Gotland, som ledamot i regionfullmäktige och i regionstyrelsen.

Frukostklubben sänds digitalt via Zoom torsdagen den 10 december kl. 8.30-9.30.

Vi utlovar en inspirerande och tankeväckande timme, varmt välkommen!

Paues Åberg Communications är en kommunikationsbyrå specialiserad på Corporate Communications, Public Affairs och finansiell kommunikation. Genom Frukostklubben delar vi med oss av vår kunskap till såväl gamla vänner som nya bekantskaper.

Håll dig uppdaterad!

Skriv upp dig för att få vårt nyhetsbrev. Då får du också vårt kalendarium Politiska Dagar, med de viktigaste omvärldshändelserna.

facebook-paues-aberg
linkedin-icon-paues-aberg