Digital Frukostklubb 10 september: Från färdplaner till handling – gör ni vad ni lovat i klimatarbetet?

Nu måste ord omsättas i handling.

Genom initiativet Fossilfritt Sverige har 21 branscher tagit fram klimatfärdplaner. Färdplanerna ska nu verkställas. Tusentals företag behöver en konkret och tidsatt plan för hur man ska bidra till branschens utfästelser och Sveriges samlade klimatmål. En tydlig plan kommer också vara nödvändigt för att möta stigande förväntningar från kunder, samarbetspartners, medarbetare, investerare och samhället i stort.

Välkommen till ett morgonwebbinarium om hur ditt företag kan ta nästa steg i klimatarbetet. På seminariet deltar:

  • Malin Strand, projektledare Fossilfritt Sverige.
  • Karin Amnå, hållbarhetsstrateg på ICA, ett av de 33 företag i Sverige som arbetat fram en klimathandlingsplan som godkänts av Science Based Targets initiative, en vetenskaplig metod som säkrar att ett företags klimatmål är i linje med de globala klimatmålen.
  • Peter Wennblad, director på Paues Åberg, som berättar om affärsmässiga risker och möjligheter med att inte ha en tydlig klimathandlingsplan.

Frukostklubben äger rum på Zoom, torsdagen den 10 september kl. 8.30-9.30. Länk skickas ut vid anmälan. Har du frågor rörande evenemanget vänligen maila emma.wikberger@pauesaberg.se.

Vi utlovar en inspirerande och tankeväckande timme, varmt välkommen!

Malin Strand, Fossilfritt Sverige
Karin Amnå, ICA
Peter Wennblad, Paues Åberg

Paues Åberg Communications är en kommunikationsbyrå specialiserad på Corporate Communications, Public Affairs och finansiell kommunikation. Genom Frukostklubben delar vi med oss av vår kunskap till såväl gamla vänner som nya bekantskaper.

Håll dig uppdaterad!

Skriv upp dig för att få vårt nyhetsbrev. Då får du också vårt kalendarium Politiska Dagar, med de viktigaste omvärldshändelserna.

facebook-paues-aberg
linkedin-icon-paues-aberg