Emma Wange –Ny konsult på Paues Åberg

Paues Åberg Communications har rekryterat Emma Wange som ny konsult till byrån. Emma Wange har en lång karriär som ledarskribent och debattredaktör bakom sig. Nu senast kommer Emma från en tjänst som ledarskribent på Liberala nyhetsbyrån, LNB. Tidigare har hon arbetat på Göteborgs-Posten, Nerikes Allehanda, Bohuslänningen, Upsala Nya Tidning och Dagens Industri.

Emma Wange har läst juridik vid Lunds universitet men har ägnat större delen av sitt yrkesliv åt åsiktsjournalistik.

– Med sin vassa penna och sin erfarenhet av arbete på några av landets främsta ledarredaktioner blir Emma ett mycket värdefullt tillskott till byrån och för våra kunder, säger Allan Åberg, partner på Paues Åberg.

Emma kommer framför allt att arbeta med byråns uppdrag inom Public Affairs där hennes intresse för och kunskap kring näringslivsfrågor kommer att bli värdefulla.

– Efter många år i en tidningsbransch som präglas av konstanta nerdragningar känns det otroligt spännande att få komma in i en dynamisk bransch och ett snabbväxande företag. Jag ser fram emot att omsätta mina kunskaper och erfarenheter till nytta för Paues Åbergs kunder, säger Emma Wange.

Emma började sin anställning hos Paues Åberg den 4 mars.

– Paues Åberg har fått en flygande start efter vår lansering för en dryg månad sedan. Vi har full fart i befintliga uppdrag och flera nya kunder på ingång. Emma blir en perfekt förstärkning av vårt erbjudande, konstaterar Theodor Paues, partner på Paues Åberg.

Kontaktuppgifter:
Theodor Paues, partner. 070 955 03 13, theodor.paues@pauesaberg.se 
Allan Åberg, partner. 073 338 33 11, allan.aberg@pauesaberg.se
Emma Wange, konsult. 073 626 06 25, emma.wange@pauesaberg.se

Håll dig uppdaterad!

Skriv upp dig för att få vårt nyhetsbrev. Då får du också vårt kalendarium Politiska Dagar, med de viktigaste omvärldshändelserna.

facebook-paues-aberg
linkedin-icon-paues-aberg