Erik Raita till Paues Åberg Communications

Paues Åberg har rekryterat Erik Raita som närmast kommer från en tjänst som opinionsstrateg på Astma- och Allergiförbundet. Erik har lång erfarenhet av politik, bland annat som politisk sekreterare för Moderaternas i Lidingö stad, som kommunikationschef för Moderaterna i Uppsala län och som valledare för Moderaterna i Landskrona. Erik har därtill jobbat som projektledare och Public Affairs-konsult på kommunikationsbyrån Geelmuyden Kiese.

— Vi är mycket glada över att kunna presentera Erik Raita som en del av Paues Åbergs team. Eriks erfarenhet av opinionsbildning och politik kommer att förstärka vårt erbjudande, framför allt inom Public Affairs. Inte minst ser vi en ökande efterfrågan på tjänster som kopplar till kommunala processer. Här kommer Eriks erfarenheter och kunskaper att vara särskilt värdefulla, säger Allan Åberg partner och medgrundare på Paues Åberg Communications.

Erik Raita är genom ett långt politiskt engagemang van att ta ansvar och att driva projekt och processer framåt. Hans erfarenhet från det politiska fältet inkluderar också förtroendeuppdrag såsom till exempel förstanamn på Moderaternas kommunfullmäktigelista i Landskrona och vice ordförande i Utbildningsnämnden i Landskrona. Han är även engagerad i Moderaternas HBTQ-förbund Öppna Moderater, där han för närvarande sitter i Öppna Moderater Stockholms läns styrelse.

—Paues Åberg Communications är en byrå jag haft under uppsikt en längre tid, eftersom det är en av de ledande aktörerna inom Public Affairs i Sverige. Det ska bli både spännande och stimulerande att få lära känna Paues Åbergs kunder och omsätta mina kunskaper i uppdrag för dem. Politisk förändring som leder optimistisk samhällsutveckling har drivit mig under hela mitt professionella liv. På Paues Åberg vet jag att byrån delar mina värderingar och tro på framtiden, säger Erik Raita.

Erik Raita, som får titeln Consultant, kommer att börja på Paues Åberg den 4 april.

För mer information, kontakta:
Allan Åberg, Partner, 0733-38 33 11
Erik Raita, Consultant, 0768-22 12 22

Håll dig uppdaterad!

Skriv upp dig för att få vårt nyhetsbrev. Då får du också vårt kalendarium Politiska Dagar, med de viktigaste omvärldshändelserna.

facebook-paues-aberg
linkedin-icon-paues-aberg