Seminarium: EU-året 2019 – Möjligheter för politisk påverkan

Val till Europaparlamentet, nya ledamöter i EU-kommissionen, nya politiska agendor och reformer. Och därtill Brexit. 2019 är ett minst sagt händelserikt år för Europeiska unionen och vi kan konstatera att mycket står på spel. Stora förändringar i EU innebär även stora möjligheter för den som vill påverka politiskt.

Valet till Europaparlamentet erbjuder möjligheter för den som vill driva frågor och spela in sina idéer till politiken på EU-nivå.

Men vilka händelser är särskilt viktiga att bevaka och hur tar man tillvara på de möjligheter för politisk påverkan som finns under året?

För att svara på detta bjuder Paues Åberg in Frans Green, Managing Director på Aspect Consulting i Bryssel, som är Paues Åbergs partnerbyrå. Frans kommer att guida oss genom EU-året 2019 och svara på frågor.

Lunchseminariet äger rum hos Paues Åberg Communications, Karlavägen 58, 2 tr, tisdag den 20 november kl. 12.00-13.30.

Varmt välkommen!

[vc_row][vc_column][vc_btn title=”Anmäl dig här.” shape=”square” color=”warning” i_align=”right” i_icon_fontawesome=”fa fa-arrow-right” add_icon=”true” link=”url:http%3A%2F%2Fcontent.pauesaberg.se%2Flunchladan%2F||target:%20_blank|”][/vc_column][/vc_row]

Håll dig uppdaterad!

Skriv upp dig för att få vårt nyhetsbrev. Då får du också vårt kalendarium Politiska Dagar, med de viktigaste omvärldshändelserna.

facebook-paues-aberg
linkedin-icon-paues-aberg