Frukostklubben 16 januari: Ett år med Januariavtalet

Ett år med Januariavtalet – hur har det förändrat det politiska landskapet för påverkare?

I januari har det gått ett år sedan januariavtalet lanserades och Stefan Löfven kunde röstas fram som statsminister efter en historiskt utdragen regeringsbildning. Mycket har hänt sedan överenskommelsen mellan Socialdemokraterna, Miljöpartiet, Centerpartiet och Liberalerna presenterades i form av ett 73-punktsprogram. Det är nu dags att utvärdera vad Januariavtalet haft för inverkan på det politiska samtalet i Sverige och hur man bäst påverkar i ett nytt politiskt landskap.

På Frukostklubben blickar vi tillbaka på det gångna året och analyserar vilka frågor som har fått nytt liv och vilka som har begravts tills vidare för att säkra Januariavtalets fortsatta överlevnad. Vidare diskuterar vi tillsammans med representanter från både politiken och näringslivet vilken inverkan det haft på sättet att bedriva politiskt påverkansarbete.

Medverkande:

  • Gunnar Caperius, chefsförhandlare Centerpartiet
  • Andréa Haag, hållbarhetsdirektör OKQ8
  • Stefan Ränk, koncernchef Einar Mattsson AB
  • Fredrik Östbom, director Paues Åberg

Moderator: Magnus Wallerå, partner Paues Åberg

    

 

Frukostklubben äger rum hos oss på Karlavägen 58, 2 tr, torsdagen den 16 januari kl. 8.30-9.30. Frukost serveras från kl. 8.00.

Vi utlovar en intressant och tankeväckande timme, varmt välkommen!

Håll dig uppdaterad!

Skriv upp dig för att få vårt nyhetsbrev. Då får du också vårt kalendarium Politiska Dagar, med de viktigaste omvärldshändelserna.

facebook-paues-aberg
linkedin-icon-paues-aberg