Frukostklubben 24 nov: Hur kommunicerar vi när alla kanaler är kapade? – Om krishantering vid en cyberattack

Allt fler företag och samhällsinstitutioner drabbas av cyberattacker, men många väljer att hålla tyst om sina upplevelser. En som valt att berätta öppet om sina erfarenheter är Niklas Stenberg, vd för börsnoterade tekniklösningskoncernen Addtech med 140 dotterbolag över hela världen. För två år sedan hamnade han mitt i mardrömmen med ett utslaget IT- system och krav på stora lösensummor från kriminella hackers.

På Frukostklubben onsdag den 24 november delar Niklas med sig av sin historia och bjuder på insikter och tips som hjälper ledningsgrupper och kommunikationsavdelningar att rusta sig inför en eventuell cyberattack.

  • Vilka scenarion behöver vi förbereda oss för?
  • Vilket kommunikationsstöd behöver ledningen?
  • Hur kommunicerar vi med omvärlden om våra kanaler blir kapade?

Vi presenterar även trender och potentiella framtidsscenarion inom cybersäkerhet baserat på intervjuer med några av Sveriges ledande experter.

Utöver Niklas Stenberg medverkar Marcela Sylvander, kriskommunikationsexpert hos Paues Åberg Communications.

Samtalet leds av Anna Hansson, kommunikationsrådgivare hos Paues Åberg Communications.

Frukostklubben äger rum hos oss på Karlavägen 58, 2 tr, onsdagen den 24 november kl. 8.30 – 9.30. Frukost serveras från kl. 8.00. Vi utlovar en inspirerande och tankeväckande timme.

Varmt välkommen!


Håll dig uppdaterad!

Skriv upp dig för att få vårt nyhetsbrev. Då får du också vårt kalendarium Politiska Dagar, med de viktigaste omvärldshändelserna.

facebook-paues-aberg
linkedin-icon-paues-aberg