Frukostklubben 24 oktober – fullsatt

Ännu en gång är vår Frukostklubb väldigt uppskattad och vi kan tyvärr inte ta emot fler anmälningar, men anmäl dig gärna till vår väntelista.

 

***

Redaktionell metod – konsten att hantera kommunikationskaoset

Kanaler kommer och går, bruset tilltar och algoritmer skrivs om från en dag till en annan. Att hinna ställa om sitt kommunikationsarbete i takt med hur omvärlden förändras är idag en enorm utmaning. Lägg därtill uppgiften att få hela organisationen att kommunicera ett och samma budskap.

Några som är vana att hantera en stora mängder information och många kanaler är journalister. Med sitt redaktionella arbetssätt får de kaoset att bli hanterbart. Välkommen till ett frukostseminarium där Peter Wennblad, director på Paues Åberg och tidigare journalist, berättar hur företag och organisationer kan utveckla sin kommunikation genom att tänka, planera och arbeta som journalister.

På seminariet deltar även Staffan Ekengren, författare till den prisbelönta boken ”Följarna först” och chef för Scania newsdesk, där han byggt upp en av Sveriges mest framgångsrika inhouseredaktioner.

Frukostklubben äger rum hos oss på Karlavägen 58, 2 tr, torsdagen den 24 oktober kl. 8.30-9.30.
Frukost serveras från kl. 8.00.

Vi utlovar en inspirerande och tankeväckande timme, varmt välkommen!

Håll dig uppdaterad!

Skriv upp dig för att få vårt nyhetsbrev. Då får du också vårt kalendarium Politiska Dagar, med de viktigaste omvärldshändelserna.

facebook-paues-aberg
linkedin-icon-paues-aberg