Frukostklubben 30 januari – fullsatt

Den nya regeringens alla utredningar – så påverkar du dem

Ännu en gång är vår Frukostklubb väldigt uppskattad och vi kan tyvärr inte ta emot fler anmälningar, men anmäl dig gärna till vår väntelista nedan.

I höstas genomförde vi en mycket uppskattad Frukostklubb på temat att påverka en offentlig utredning. Nu när den tillträdda regeringen aviserat en lång rad utredningar på stora samhällsområden, anordnar vi en ny Frukostklubb i samma ämne.

På Paues Åberg har vi stor erfarenhet av arbete mot offentliga utredningar – vi har hjälpt kunder att stoppa dåliga förslag och att få bra förslag att vinna stöd.

Alla reformer och nya lagar föregås av statliga offentliga utredningar. Ofta är det dock först när en utredning är avslutad som de konkreta förslagen blir kända. Och då kan det vara försent att påverka förslagen i sak.

Därför är det avgörande att ha koll på vilka frågor som är under utredning, att börja sitt påverkansarbete så tidigt som möjligt och att veta hur man kan arbeta mot en utredning för att få gehör för sina egna problem och lösningar.

Theodor Paues, partner på Paues Åberg, berättar om hur lobbying mot offentliga utredningar bör läggas upp och vad du bör undvika. Martin Persson, Manager på Paues Åberg med mångårig erfarenhet från regeringskansliet och som utredningssekreterare, berättar hur utredningsarbete går till i praktiken och hur man kan få en utrednings uppmärksamhet.

Välkommen till en Frukostklubb där vi ger våra bästa tips!

Frukostklubben äger rum hos oss på Karlavägen 58, 2 tr, onsdagen den 30 januari kl. 8.30-9.30. Frukost serveras från kl. 8.00. Varmt välkommen!

[vc_row][vc_column][vc_btn title=”Anmäl dig här.” shape=”square” color=”warning” i_align=”right” i_icon_fontawesome=”fa fa-arrow-right” add_icon=”true” link=”url:http%3A%2F%2Fcontent.pauesaberg.se%2Fevent1%2F||target:%20_blank|”][/vc_column][/vc_row]

Håll dig uppdaterad!

Skriv upp dig för att få vårt nyhetsbrev. Då får du också vårt kalendarium Politiska Dagar, med de viktigaste omvärldshändelserna.

facebook-paues-aberg
linkedin-icon-paues-aberg