Hur kan fastighetsbolagen på börsen behålla förtroendet under oroliga tider?

I en världsekonomi där konjunkturen viker samtidigt som räntorna går upp, står många av de noterade fastighetsbolagen inför stora utmaningar. Bland investerare och analytiker är oron stor för att en ny fastighetskris ska inträffa.

Till Frukostklubben den 14 december har Paues Åberg samlat en mycket erfaren panel som kommer att dela sin syn kring utsikterna för fastighetssektorn och hur bolagen kan agera för att behålla investerare och aktieägares förtroende.

  • Ser vi början på en fastighetskris liknande den på 1990-talet?
  • Är nedgången på aktiemarknaden befogad eller är bolagens ställning bättre?
  • Vilka skillnader finns det mellan de olika subsektorerna?
  • Hur ska kommunikationen med aktiemarknaden skötas på bästa sätt och vilka fallgropar bör man undvika?

Under seminariet kommer även resultatet från en färsk enkät som genomförts med aktieanalytiker som bevakar fastighetsbolagen på börsen att redovisas.

I panelen deltar:

  • Sven-Olof Johansson, vd Fastpartner, är en av medgrundarna i Fastpartner, med rötter från 1987
  • Biljana Pehrsson, vd Nordr Sverige, som har lång erfarenhet från Fastighetsbranschen, bland annat som vd för Kungsleden
  • Niklas Zuckerman, vd Logistea, var tidigare ansvarig för Savills svenska transaktionsrådgivning och innan dess ansvarig för Capital Markets på Cushman & Wakefield

Samtalet modereras av Jonas Rodny, partner, Paues Åberg Communications och ansvarig för Paues Åbergs erbjudande inom finansiell kommunikation.

Frukostklubben äger rum hos oss på Karlavägen 58, 2 tr, onsdagen den 14 december klockan 08.30–09.30. Frukost serveras från kl. 08.00. Vi utlovar en inspirerande och tankeväckande timme.

Varmt välkommen!

Håll dig uppdaterad!

Skriv upp dig för att få vårt nyhetsbrev. Då får du också vårt kalendarium Politiska Dagar, med de viktigaste omvärldshändelserna.

facebook-paues-aberg
linkedin-icon-paues-aberg