Hur ser IR-kartan ut framåt?

IR-landskapet förändras – hur ser kartan ut framåt?

I en alltmer snabbrörlig värld förändras landskapet för investerarrelationer. Investerares förväntningar skiftar, rapporteringskraven ökar och nya informationsvägar skapar nya sätt att arbeta och hämta in data. Samtidigt måste börsbolagen kunna kommunicera på ett sätt som är övertygande och transparent.

Hur ska man navigera för att lyckas med att balansera dessa förändringar med investerares och analytikers nya behov? Det kommer vi att diskutera under ett frukostseminarium.

Till seminariet har vi samlat en panel med Andreas Brock, fondförvaltare på Brock Milton Capital, Michele Gasparetti, vd på Dagens Utdelning och Johan Dahl, analytiker på Danske Bank som kommer att dela med sig av sina tips för hur man kan skapa tydlighet kring bolagets verksamhet bland sina investerare.

Några av de frågeställningar som kommer att utforskas under seminariet är:

  • Vilka är de viktigaste trenderna på kapitalmarknaden som har bäring på börsbolagens informationsgivning?
  • Hur kommer den aktiva aktieförvaltningen och bolagsanalysen utvecklas framöver och vilka krav ställer det på börsbolagen?
  • Hur kommer AI att påverka börsbolagens finansiella rapportering och kommunikation?Hur bör bolagen prioritera sina insatser?
  • Hur kommer börsbolagens rapportering att användas i framtiden?

Seminariet hålls som hybrid. Du är välkommen att medverka på plats eller via den digitala livesändningen.

När: 5 juni kl 08.30–09.30. Frukost serveras från 08.00.
Var: PAUES ÅBERG COMMUNICATIONS, KARLAVÄGEN 58, 2 TR

ANMÄLAN FÖR NÄRVARO PÅ PLATS

FÖR ANMÄLAN TILL DIGITAL LIVESÄNDNING KLICKA HÄR

Håll dig uppdaterad!

Skriv upp dig för att få vårt nyhetsbrev. Då får du också vårt kalendarium Politiska Dagar, med de viktigaste omvärldshändelserna.

facebook-paues-aberg
linkedin-icon-paues-aberg