Frukostklubben 11 september: Valspecial

Svenska folket har valt – vad händer nu och vad betyder resultatet för dem som vill påverka politiska beslut?

Svenska folket går till val den 9 september. Allt pekar mot ett osäkert parlamentariskt läge som följd av valet. Vad händer direkt efter valet? Hur hanterar partierna det osäkra läget? Vem drar det längsta strået och vem spelar kallt?

Vad betyder resultatet i riksdagsvalet för oss som arbetar med politisk påverkan?

På Paues Åberg Communications är vi experter på politik. Välkommen att lyssna på och prata med Magnus Wallerå, partner och tidigare statssekreterare för Centerpartiet i Statsrådsberedningen, och då en nyckelperson för att hålla samman Alliansen och förhandla regeringspolitiken samt Theodor Paues, partner och grundare, som berättar om möjligheterna att påverka politiken de kommande fyra åren.

Frukostklubben äger rum hos oss på Karlavägen 58, 2 tr, tisdagen den 11 september kl. 8.30-9.30. Frukost serveras från kl. 8.00.

Vi utlovar en tankeväckande timme, varmt välkommen!

Paues Åberg Communications är en kommunikationsbyrå specialiserad på Corporate Communications och Public Affairs. Genom Frukostklubben delar vi med oss av vår kunskap till såväl gamla vänner som nya bekantskaper.[vc_row][vc_column][vc_btn title=”Anmäl dig här.” shape=”square” color=”warning” i_align=”right” i_icon_fontawesome=”fa fa-arrow-right” add_icon=”true” link=”url:http%3A%2F%2Fcontent.pauesaberg.se%2FFrukostklubben%2F||target:%20_blank|”][/vc_column][/vc_row]

Håll dig uppdaterad!

Skriv upp dig för att få vårt nyhetsbrev. Då får du också vårt kalendarium Politiska Dagar, med de viktigaste omvärldshändelserna.

facebook-paues-aberg
linkedin-icon-paues-aberg