Jonas Rodny är ny partner i Paues Åberg Communications

Efter drygt två år på Paues Åberg Communications blir Jonas Rodny partner i byrån. Jonas har på ett framgångsrikt sätt utvecklat byråns erbjudande inom finansiell kommunikation och IR.

– Jonas har varit avgörande i arbetet med att bygga upp vårt erbjudande inom kommunikation med kapitalmarknaderna. En viktig del i framgången hart varit att hans hela tiden ligger i framkant och är lyhörd inför de trender och förändringar som marknaden genomgår. Att han nu blir partner är givet mot bakgrund av hans prestationer och även ett viktigt steg i byrån fortsatta utveckling inom finansiell kommunikation, säger Theodor Paues, partner och grundare av Paues Åberg Communications.

Jonas Rodny började på Paues Åberg Communications som Director i november 2019. Tidigare har han varit kommunikationschef på Bankgirot, SVCA, IK Investment Partners, OMXsamt varit kommunikationskonsult på Hill & Knowlton och Narva. Jonas är partner i Paues Åberg sedan 18 april 2022.

– Paues Åberg har en mycket stark och stimulerande kultur och har under alla år lyckats både attrahera mycket kompetenta medarbetare och utmanande uppdrag. Dessa faktorer har varit avgörande i att byrån lyckades att etablera sig så snabbt på marknaden och att verksamheten kunnat växa så snabbt under dessa år. Att nu få vara med om att bidra till att byrån tar nästa steg i sin utvecklingsresa känns väldigt stimulerande, säger Jonas Rodny.

För mer information, vänligen kontakta:
Theodor Paues, medgrundare Paues Åberg, tel: 070-955 03 13, theodor.paues@pauesaberg.se
Jonas Rodny, partner Paues Åberg, tel: 076-190 90 51, jonas.rodny@pauesaberg.se

Håll dig uppdaterad!

Skriv upp dig för att få vårt nyhetsbrev. Då får du också vårt kalendarium Politiska Dagar, med de viktigaste omvärldshändelserna.

facebook-paues-aberg
linkedin-icon-paues-aberg