Frukostklubben 3 oktober: Muntlig kommunikation – Att få effekt på det du säger

7,5 sätt att göra om och göra rätt

Stark muntlig kommunikation är det äldsta och sannolikt mest kraftfulla sättet att påverka andra människor. Att lägga tid och kraft på framförandet gör det roligare och dig som talare tryggare, samtidigt som budskapet får bättre genomslagskraft. Trots det är det få som ägnar sina muntliga presentationer tid och uppmärksamhet.

Välkommen till ett inspirerande frukostseminarium med Malin Johansson, talartränare och utbildare med bred erfarenhet som föreläsare och rådgivare åt beslutsfattare och företagsledning. Malin kommer slå hål på myter, ge konkreta tips och visa på möjligheter som öppnas när en säker och övertygande talare möter sin publik.

Frukostklubben äger rum hos oss på Karlavägen 58, 2 tr, onsdagen den 3 oktober kl. 8.30-9.30. Frukost serveras från kl. 8.00.

Vi utlovar en rolig och tankeväckande timme, varmt välkommen!

Paues Åberg Communications är en kommunikationsbyrå specialiserad på Corporate Communications och Public Affairs. Genom Frukostklubben delar vi med oss av vår kunskap till såväl gamla vänner som nya bekantskaper.

Anmäl dig här

Håll dig uppdaterad!

Skriv upp dig för att få vårt nyhetsbrev. Då får du också vårt kalendarium Politiska Dagar, med de viktigaste omvärldshändelserna.

facebook-paues-aberg
linkedin-icon-paues-aberg