Oskar Öholm(M) blir seniorkonsult på Paues Åberg Communications

Paues Åberg har rekryterat Oskar Öholm som seniorkonsult. Öholm har lång bakgrund inom Moderaterna med en rad tunga uppdrag, senast som riksdagsledamot och nationell talesperson i bostads- och konsumentfrågor.

– Oskar Öholm bidrar med både bredd och djup till vårt erbjudande inom Public Affairs. Han har arbetat med många politikområden och på både nationell och lokal nivå, samtidigt har han också detaljkunskaper i enskilda frågor som är viktiga för våra kunder. Därtill har han en god känsla för kommunikation och personrelationer, vilket gör honom synnerligen lämpad som konsult. Det är ett sant nöje att välkomna honom till byrån, säger Allan Åberg, partner på Paues Åberg.

Öholm blev ledamot av riksdagen efter valet 2006. I riksdagen har han bland annat varit ledamot i utbildningsutskottet och trafikutskottet samt gruppledare i civilutskottet. Parallellt med riksdagsarbetet har han suttit som ledamot i flera statliga utredningar, bl.a Friskolekommittén.

Före sin tid i riksdagen var Öholm generalsekreterare för Moderata Ungdomsförbundet (MUF) och chef för förbundets centrala kansli, ekonomi och personal. Han ansvarade i den kapaciteten för planering och genomförande av MUF:s valkampanj 2006.

Öholm har också arbetat som borgarrådssekreterare i Stockholms stad åt Sten Nordin, med ansvar för trafik- och stadsbyggandsfrågor. Därutöver har han haft ett flertal förtroendeuppdrag på kommunal nivå i Stockholm och Örebro.

– Jag har hört mycket gott om Paues Åberg, framförallt från kunder som beskriver den höga kvalitet som byrån levererar. Dessutom har jag lockats av möjligheten att bli en del av ett professionellt och växande team. Jag är övertygad om att min förståelse för svenskt samhällsliv och politiska beslutsprocesser kan komma till nytta för byråns kunder, säger Oskar Öholm.

Paues Åberg har sedan starten i januari 2013 vuxit till 13 medarbetare. Verksamheten är fokuserad på rådgivning och operativt stöd inom Public Affairs och Corporate Communications.

Oskar Öholm börjar på Paues Åberg den 12 januari 2015.

Håll dig uppdaterad!

Skriv upp dig för att få vårt nyhetsbrev. Då får du också vårt kalendarium Politiska Dagar, med de viktigaste omvärldshändelserna.

facebook-paues-aberg
linkedin-icon-paues-aberg