Paues Åberg communications – En ny kommunikationsbyrå är född

I dag startar Paues Åberg Communications, en ny byrå med fokus på Corporate Communications och Public Affairs. Grundare och ägare i den nya byrån är Theodor Paues, fram till nu ägare och vd på Paues Public Affairs och Allan Åberg, tidigare partner och vice vd på Diplomat Communications.

Paues Åberg Communications erbjuder kvalificerad rådgivning och genomförandestöd inom Corporate Communications och Public Affairs. Förutom grundarna består byrån av seniorkonsulterna Peter Wennblad och Kirsten Åkerman samt konsulten Philip Lerulf. Samtliga kunduppdrag som funnits i Paues Public Affairs överförs till den nya byrån.

– Paues Åberg Communications har från start ett starkt erbjudande och kundunderlag, men det är bara början. Byrån har höga ambitioner och jag kan inte tänka mig en bättre partner i detta projekt än Allan Åberg. Han har en stark bakgrund som uppskattad rådgivare åt ledningar i ett flertal av landets mest välkända företag och organisationer och har också erfarenhet av att leda en snabbväxande kommunikationsbyrå, säger Theodor Paues.

Det främsta målet för Paues Åberg Communications kommer alltid att vara hög kvalitet och service till befintliga kunder. Därutöver ska byrån växa och inom de kommande fem åren etableras som en av de ledande i Sverige inom Corporate Communications och Public Affairs.

– Vi skapar nu den byrå vi själva skulle vilja anlita som köpare och jobba på som anställda. Att göra det tillsammans med Theodor Paues och de medarbetare vi har är extra roligt. Theodor är en av landets allra främsta konsulter inom lobbying och opinionsbildning och en framgångsrik företagare. Tillsammans har vi betydande kompetens och nätverk inom näringsliv, medier och politik som gör det möjligt för oss att erbjuda skräddarsydda lösningar för våra uppdragsgivare, säger Allan Åberg.

Paues Åberg Communications drivs gemensamt av Allan Åberg och Theodor Paues och flyttar inom kort in i nyrenoverade lokaler på Stora Nygatan 25 i Gamla stan i Stockholm.

Mer information om byrån finns på
www.pauesaberg.se

Vänliga hälsningar från
Paues Åberg Communications

Håll dig uppdaterad!

Skriv upp dig för att få vårt nyhetsbrev. Då får du också vårt kalendarium Politiska Dagar, med de viktigaste omvärldshändelserna.

facebook-paues-aberg
linkedin-icon-paues-aberg