Paues Åberg Communications rekryterar Pär Isaksson

Paues Åberg har rekryterat Pär Isaksson. Närmast kommer Pär Isaksson från tåg- och flygtillverkaren Bombardier, där han varit kommunikationschef och ansvarig för public affairs. Har har dessförinnan en lång karriär som ekonomijournalist, bland annat som chefredaktör för Affärsvärlden. Har även arbetat som pressansvarig på Europeiska Investeringsbanken i Luxemburg.

– Det krävs en djup förståelse för näringslivets utmaningar för att kunna ge kvalificerade råd. Få personer har detta på samma sätt som Pär Isaksson. Han har förmåga att se både de stora politiska frågorna och de viktiga affärsmässiga detaljerna som påverkar företagen. Pär är en mycket värdefull förstärkning av vårt erbjudande inom både corporate communications och public affairs, säger Theodor Paues, partner på Paues Åberg.

Pär Isaksson började som ekonomijournalist på åttiotalet, först som reporter på Reuters och därefter i olika roller på Affärsvärlden. Han har skrivit flera böcker om innovation, strukturomvandling och tillväxt. Han har också arbetat som moderator och skribent. Han har en examen i ekonomisk historia från Stockholms Universitet och har också gått Poppius Journalistskola.

Pär Isakssons titel blir Manager och har kommer arbeta som kundansvarig och rådgivare i byrån. Primärt kommer han arbeta med kunder inom ekonomi och finans och inom det växande området bygg- och infrastruktur.

– Jag har följt Paues Åberg under en längre tid och inspirerats av både deras gedigna arbetssätt och hur snabbt de växt. Det ska bli mycket roligt att få bli del av denna inspirerande byrå och bidra med mina kunskaper och perspektiv, säger Pär Isaksson.

Pär Isaksson börjar på Paues Åberg den 16 januari 2017 och blir då byråns 22:a medarbetare.

Håll dig uppdaterad!

Skriv upp dig för att få vårt nyhetsbrev. Då får du också vårt kalendarium Politiska Dagar, med de viktigaste omvärldshändelserna.

facebook-paues-aberg
linkedin-icon-paues-aberg