Vi söker en grafisk formgivare för deltidsjobb

Till vårt team om cirka 25 konsulter i centrala Stockholm söker vi nu en person som kan hjälpa till med grafisk design cirka 10 timmar i veckan. Tjänsten är en timanställning och kombineras med fördel med pågående studier. Vi värderar talang samt en flexibel och serviceinriktad attityd högre än yrkeserfarenhet. Detta kan vara ditt första jobb som formgivare.

Om rollen

Till rollen som grafisk formgivare söker vi dig som vill och kan arbeta självständigt och i en rörlig arbetsmiljö där ingen dag är den andra lik. Din uppgift kommer att vara att se till att det grafiska innehållet håller en hög nivå, både i byråns egen externa kommunikation och i leveranser till kunder. Du kan ta skriftliga eller muntliga idéer och omvandla dem till design, mockups, bild och layout.

Utifrån vår grafiska profil kommer du både skapa material från grunden och bearbeta material och enheter som kollegor har producerat. Arbetsuppgifterna kommer bestå av att ta fram såväl statiskt som rörligt material, så du behöver känna dig bekväm att arbeta med båda. Exempel på produktioner är PowerPoint-presentationer, inbjudningar, material till sociala medier, enklare filmproduktion. Har du vana och intresse av att formge rapporter och årsredovisningar är det ett plus.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har:

  • Vana av att arbeta med verktygen Microsoft PowerPoint och Adobe CS-paketet
  • En pågående utbildning inom grafisk design eller liknande
  • Känsla för färg, bild, form, video, typografi och animeringar
  • Kunskap om bildredigering
  • Förståelse för hur budskap och innehåll kan tas ut på ett visuellt sätt
  • Ordningssinne och förmåga att leverera inom uppsatta deadlines
  • Förmåga att tänka och gestalta på ett kommunikativt sätt

Vi värdesätter att du som söker tjänsten gillar att hjälpa andra, är prestigelös, social, serviceinriktad, ansvarskännande och gillar att ge det lilla extra.

Om Paues Åberg Communications

Paues Åberg Communications är en kommunikationsbyrå som är specialiserad på strategisk kommunikation till företag och organisationer. Genom effektiv kommunikation och påverkan hjälper Paues Åberg sina kunder att hantera affärskritiska situationer, förstå sin omvärld och att nå sina verksamhetsmål. Vi har utvecklande uppdrag för kunder inom samhällsbyggnad, energi, telekom, life science, arbetsgivar-, bransch- och intresseorganisationer med mera. Vi vill vara en omtyckt arbetsplats och styrs av värderingarna kvalitet, respekt och långsiktighet. Vårt arbetssätt bygger på samarbete, kollegialitet och att stötta varandra för att tillsammans skapa bästa möjliga leverans och kvalitet. Hos oss blir du en viktig kugge i ett team av 25 kommunikationskonsulter med lokaler centralt på Karlavägen i Stockholm.

Ansökan

Välkommen att höra av dig med din ansökan till Bianca Ingvardsson på bianca.ingvardsson@pauesaberg.se. Vi ser gärna att du bifogar exempel på tidigare arbeten. Tjänsten tillträdes efter överenskommelse.

Urval sker löpande, skicka därför gärna in din ansökan så snart som möjligt.


Håll dig uppdaterad!

Skriv upp dig för att få vårt nyhetsbrev. Då får du också vårt kalendarium Politiska Dagar, med de viktigaste omvärldshändelserna.

facebook-paues-aberg
linkedin-icon-paues-aberg