Paues Åberg Communications söker projektledare inom corporate communications

Vill du arbeta med utmanande kommunikationsuppdrag för företag och näringslivsorganisationer inom samhällsbyggnad, energi, telekom och life science? Då kan Paues Åberg vara rätt arbetsplats för dig. Vi stärker nu upp vårt team och söker en konsult med projektledarprofil inom corporate communications, gärna med erfarenhet från finansiell kommunikation.

Paues Åberg är en ledande, strategisk kommunikationsbyrå som erbjuder kvalificerad analys, råd och genomförandestöd inom public affairs, corporate communications och finansiell kommunikation. Vi är idag 30 konsulter som arbetar i centralt belägna lokaler på Karlavägen i Stockholm.

Vi har kunskap, erfarenhet och nätverk inom näringsliv, media och politik. Vårt arbetssätt bygger på samarbete, kollegialitet och att stötta varandra för att tillsammans skapa bästa möjliga leverans och kvalitet.

Rollen som projektledare inom corporate communications

Rollen innebär att långsiktigt bistå våra uppdragsgivare i deras företagskommunikation med externa och interna målgrupper genom att föreslå strategier, utveckla handlingsplaner, producera kommunikationsmaterial och genomföra aktiviteter. Uppdragen handlar om allt från att bygga och förvalta förtroende och varumärke till att kommunicera genom kriser och genomföra förändringsresor i affärskritiska situationer. Du kommer också få möjlighet att arbeta med uppdrag inom finansiell kommunikation, till exempel rådgivning inom IR, finansiell rapportering och händelser så som kapitalanskaffningar och börsnoteringar.

Arbetet innebär att du:
  • projektleder kunduppdrag med stöttning av kundansvariga, vilket innebär att vara första kontakt mot kund och internt mot teamet
  • arbetar med en mängd olika uppdrag inom olika branscher och sektorer
  • håller koll på tid- och projektplaner samt projektbudget
  • med hjälp av teamet producerar olika leveranser som till exempel rapporter, pressmaterial, analyser, strategier och presentationer
Den vi söker

Vi söker dig som har några års erfarenhet av strategiskt kommunikationsarbete och projektledning, gärna från byrå, och har bred kompetens inom företagskommunikation och medierelationer. Det är meriterande om du har erfarenhet av finansiell kommunikation och investor relations eller kunskap, intresse och erfarenhet av kommunikation och marknadsföring i digitala kanaler.

Du har en utpräglad servicekänsla och är en lagspelare som gillar att jobba i team. Då språket är vårt verktyg, förutsätter vi att du har god språkkänsla och är bekväm med att producera olika typer av texter.

Du som söker dig till oss delar vår optimistiska syn på framtiden och vår övertygelse om nyttan i effektiv kommunikation. Du delar också våra värderingar om kvalitet, långsiktighet och respekt i arbetet som konsult.

Övrigt

Tjänsten är på heltid och vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Välkommen med din ansökan

Är du den vi söker? Ansök genom att skicka CV och personligt brev till anna.spangs@pauesaberg.se senast den 30 juni. Ansökningar hanteras löpande.


Håll dig uppdaterad!

Skriv upp dig för att få vårt nyhetsbrev. Då får du också vårt kalendarium Politiska Dagar, med de viktigaste omvärldshändelserna.

facebook-paues-aberg
linkedin-icon-paues-aberg