Paues Åberg Communications växer med ny kompetens inom energi och miljö

Paues Åberg har rekryterat Marcus Hansson som konsult. Han kommer närmast från en tjänst som kommunikationsspecialist på Amerikanska ambassaden. Positionen på ambassaden innefattade opinionsbildning, medierelationer samt en roll som talesperson inom miljö- och energifrågor. Marcus har djupa kunskaper inom svensk och internationell politik.

– Vi möter i dag en ökad efterfrågan på strategisk rådgivning inom miljö- och energifrågor, områden där Marcus har en djup expertis. Samtidigt är han en mycket kvalificerad projektledare och rådgivare till beslutsfattare på hög nivå, det gör honom perfekt lämpad för att arbeta med våra kunder och vi ser verkligen fram emot att han ansluter till byrån, säger Theodor Paues, partner på Paues Åberg Communications.

– Att nu bli konsult och rådgivare känns väldigt spännande. Kompetensen inom Public Affairs och det faktum att byrån är ung och snabbväxande var det som fick mig att välja Paues Åberg, säger Marcus Hansson.

Marcus Hansson har tidigare även arbetat på Svensk-amerikanska handelskammaren i New York, Brittisk-amerikanska handelskammaren i London, Hallandsposten och som frilansjournalist. Han har en magisterexamen i europeisk politik från London School of Economics.

Marcus börjar på Paues Åberg denna vecka.

Kontaktuppgifter:
Theodor Paues, partner. 070-955 03 13, theodor.paues@pauesaberg.se
Marcus Hansson, konsult. 070-090 48 48, marcus.c.hansson@pauesaberg.se

Håll dig uppdaterad!

Skriv upp dig för att få vårt nyhetsbrev. Då får du också vårt kalendarium Politiska Dagar, med de viktigaste omvärldshändelserna.

facebook-paues-aberg
linkedin-icon-paues-aberg