Paues Åberg Communications växer med ny seniorkonsult

Paues Åberg har rekryterat Marina Lähteenmaa som ny seniorkonsult. Marina har mångårig erfarenhet av att arbeta med medierelationer, opinionsbildning och kommunikationsrådgivning. Hon kommer närmast från en tjänst som pressansvarig på Europaparlamentets informationskontor i Sverige.

Marina har innan jobbet på Europaparlamentet arbetat som projektledare på kommunikationsbyråerna Ogilvy och Jerry Bergström, hon har varit kampanjledare i flera EU-val, samt varit medarbetare till ledamöter från Svenska folkpartiet i Finlands riksdag och Europaparlamentet. Marina har en kandidatexamen i offentlig förvaltning från Åbo Akademi.

– Paues Åberg fortsätter att utvecklas och växa. Vi möter en ökande efterfrågan på rådgivning och projektledning i stora uppdrag. Marina blir en perfekt förstärkning i detta skede. Hon förenar mångårig erfarenhet av konsultrollen med djup förståelse för politiska processer på såväl nationell nivå som på EU-nivå, säger Allan Åberg, partner på Paues Åberg Communications.

Paues Åberg har sedan starten i januari 2013 vuxit till 12 medarbetare. Verksamheten är fokuserad på rådgivning och operativt stöd inom Public Affairs och Corporate Communications.

– Att återvända till konsultrollen efter åtta år känns både spännande och utmanande. Att få omsätta mina erfarenheter av att arbeta med kommunikation i politiskt styrda organisationer lockar. Jag ser också fram emot att få börja jobba med kompetenta och drivna kollegor i ett ungt och snabbväxande företag, säger Marina Lähteenmaa.
Marina börjar på Paues Åberg den 6 oktober.

Håll dig uppdaterad!

Skriv upp dig för att få vårt nyhetsbrev. Då får du också vårt kalendarium Politiska Dagar, med de viktigaste omvärldshändelserna.

facebook-paues-aberg
linkedin-icon-paues-aberg