Paues Åberg erbjuder: sista-minuten-hjälp inför Almedalsveckan

Innan vi vet ordet av så är det dags för årets Almedalsvecka. Veckan erbjuder en mötesplats för dig och alla andra som vill vara med i debatten och bidra till samhällets utveckling, antingen som besökare eller som arrangör av ett evenemang.

Har ni ännu inte bokat in några aktiviteter under veckan? Än finns det tid. Paues Åberg hjälper gärna till med möjliga aktiviteter som är lämpliga för er verksamhet.

Aktiviteter som fortfarande är möjliga att genomföra:

  • Sammanställning. Med utgångspunkt i er verksamhet identifierar vi seminarier och andra evenemang som är relevanta för er att bevaka.
  • Partianalys. Vi hjälper er att på ett lättöverskådligt sätt sammanställa partiernas ståndpunkter i för er viktiga frågor.
  • Moderering. Vi har många duktiga medarbetare inom olika områden som kan agera moderator vid seminarier eller rundabordssamtal.
  • Enskilda möten. Vi hjälper er att identifiera för er intressanta personer, tar fram underlag för möten och bokar in dessa. Det kan vara allt från politiker och tjänstemän till näringslivsföreträdare.

 

För mer information, kontakta Fredrik Östbom, Director på Paues Åberg.

Håll dig uppdaterad!

Skriv upp dig för att få vårt nyhetsbrev. Då får du också vårt kalendarium Politiska Dagar, med de viktigaste omvärldshändelserna.

facebook-paues-aberg
linkedin-icon-paues-aberg