Paues Åberg erbjuder: En värdefull Almedalsvecka - Paues Åberg

Paues Åberg erbjuder: En värdefull Almedalsvecka

Almedalsveckan i Visby är mötesplatsen för dig och alla andra som vill vara med i debatten och bidra till samhällets utveckling, antingen som besökare eller som arrangör av ett evenemang. Men för att få ut så mycket som möjligt av denna fullspäckade vecka krävs tydliga mål och bra planering.

Paues Åberg har mångårig erfarenhet av att hjälpa företag och organisationer att få en värdefull Almedalsvecka i Visby. Vi hjälper gärna till med ett helhetsgrepp kring möjliga aktiviteter som är lämpliga för er verksamhet. I det ingår att sätta en strategi, lägga en kommunikationsplan, ta fram underlag och vi projektleder självklart hela insatsen.

Exempel på Paues Åbergs tjänster kring Almedalsveckan:

  • Koncept. Strategi, planering och projektledning. Tillsammans med er tar vi fram lämpliga förslag på aktiviteter att genomföra under veckan.
  • Seminarium och rundabordssamtal. Vi tar tillsammans med er fram förslag på koncept till innehåll och bistår i det praktiska arbetet med evenemanget.
  • Enskilda möten. Vi hjälper er att identifiera för er intressanta personer, tar fram underlag för möten och bokar in dessa. Det kan vara allt från politiker och tjänstemän till näringslivsföreträdare.
  • Moderering. Vi har dessutom många duktiga medarbetare inom olika områden som kan agera moderator vid seminarier eller rundabordssamtal.

 

För mer information, kontakta Fredrik Östbom, Director på Paues Åberg.

 

Läs vidare