Paues Åberg flyttar till större lokaler och rekryterar ny seniorkonsult

Paues Åberg fortsätter växa. I augusti flyttar byrån in i större lokaler på Grev Turegatan 20. Byrån förstärks då också med seniorkonsulten Jenny Lilljeqvist som kommer arbeta som projektledare inom corporate communications och public affairs.

– Den inriktning vi har på corporate communications och public affairs har visat sig framgångsrik. I den fas vi befinner oss nu behöver vi inte minst erfarna projektledare som förstår båda dessa områden och kan leverera med kvalitet. Därför är det mycket glädjande att kunna välkomna Jenny till byrån, säger Theodor Paues, partner.

Jenny Lilljeqvist är civilekonom från Handelshögskolan i Stockholm. Sedan utbildningen har hon arbetat på byrån Diplomat Communications, där hon lett komplexa projekt som involverat både medierelationer och politiska processer. Hon har framför allt arbetat med branscherna finans, energi och organisationer på arbetsmarknaden.

– Det känns riktigt spännande att börja på Paues Åberg. Jag och Allan Åberg har arbetat tillsammans tidigare och ser fram emot att göra det igen. Jag är imponerad av det sätt han och Theodor Paues på kort tid skapat en framgångsrik verksamhet och det ska bli kul att bidra för att ta byrån till nästa nivå, säger Jenny Lilljeqvist.

Jenny Lilljeqvist börjar på Paues Åberg i augusti. Då börjar även två nya assisterande konsulter, studenter som arbetar deltid på byrån parallellt med studier – Samuel Pardonfrån Stockholms Universitet och Viktor Gustafsson från Handelshögskolan i Stockholm.

Håll dig uppdaterad!

Skriv upp dig för att få vårt nyhetsbrev. Då får du också vårt kalendarium Politiska Dagar, med de viktigaste omvärldshändelserna.

facebook-paues-aberg
linkedin-icon-paues-aberg