Paues Åberg förstärker inom corporate communications och content

Paues Åberg Communications rekryterar Stina Oldfeldt och Anna Hansson, som de senaste åren har drivit egen konsultverksamhet inom PR och kommunikation. Därmed tillförs Paues Åberg senior kompetens inom framför allt varumärkesstrategi, medierelationer och contentutveckling. Rekryteringen är ett steg i byråns tillväxtstrategi.

– Vi har sedan flera år haft ett samarbete med Stina Oldfeldt och Anna Hansson och på nära håll sett dem leverera på områden som konceptutveckling, PR och content. Vi har imponerats av deras kreativitet och driv, och när det öppnade sig en möjlighet att få över dem i vår verksamhet tvekade vi aldrig, säger Allan Åberg, partner och medgrundare till Paues Åberg.

Stina Oldfeldt är strategisk kommunikationsrådgivare och projektledare med 20 års erfarenhet. Hon har de senaste åren drivit egen konsultverksamhet tillsammans med Anna Hansson. Dessförinnan var hon senior rådgivare och kundansvarig projektledare på Lowe Brindfors och Golin. På Paues Åberg kommer hon att förstärka erbjudandet inom corporate communications samt utveckla kreativa arbetsprocesser.

–  Det känns väldigt roligt att bli en del av en större byrå med så skickliga medarbetare och trevlig kultur, och som så tydligt satsar på tillväxt. Jag ser fram emot att bidra med min expertis och mitt nätverk i den fortsatta utvecklingen av Paues Åberg, säger Stina Oldfeldt.

Anna Hansson är PR-rådgivare och innehållsproducent med lång erfarenhet från olika kommunikationsbyråer, däribland Lowe Brindfors och Golin samt den egna konsultverksamheten tillsammans med Stina Oldfeldt. Anna är även utbildad journalist och har tio års yrkeserfarenhet från press, radio och tv. Annas expertområden är medierelationer, idéutveckling och redaktionellt innehåll.

– Jag ser fram emot att skapa framgångsrik kommunikation för Paues Åbergs kunder genom att kombinera starka idéer med ett redaktionellt arbetssätt. Det känns såklart också inspirerande att få ingå i ett nytt och större sammanhang och få möjlighet att utveckla byråns contenterbjudande, säger Anna Hansson.

Anna Hansson och Stina Oldfeldt börjar på Paues Åberg den 1 juni.


För mer information kontakta
Allan Åberg: 0733-38 33 11
Stina Oldfeldt: 070-924 87 42
Anna Hansson: 070-924 87 16

Håll dig uppdaterad!

Skriv upp dig för att få vårt nyhetsbrev. Då får du också vårt kalendarium Politiska Dagar, med de viktigaste omvärldshändelserna.

facebook-paues-aberg
linkedin-icon-paues-aberg