Paues Åberg förstärker inom public affairs

Paues Åberg har rekryterat Johan Flodmark som närmast kommer från riksdagen där han jobbat med bland annat närings-och energipolitik och rättsfrågor.

– Det är roligt att välkomna Johan till byrån som blir ett tillskott till vårt starka erbjudande inom public affairs. Johan har en viktig erfarenhet från riksdagen vilket är efterfrågat från våra kunder, säger Theodor Paues, partner och medgrundare till Paues Åberg.

Johan Flodmark blir Consultant och stärker upp inom public affairs med sin breda kunskap inom politik och politisk kommunikation. Johan har ett djupt intresse och förståelse för beslutsprocesser och policyutveckling.

– Till att börja med är jag mycket glad över möjligheten att bli en del av teamet på Paues Åberg. Med tanke på att vi nu går in i ett valår där utgångsläget är mycket ovisst ser jag verkligen fram emot att få guida byråns kunder genom det politiska landskapet, säger Johan Flodmark.

Paues Åberg har också rekryterat Rasmus Elfström som assisterande konsult. Rasmus, som närmast kommer från Nordea där har jobbade med förmögenhetsrådgivning, läser parallellt juridik vid Stockholms universitet. Han är även vice ordförande i Centerstudenter och ledamot av kompetensnämnden i Solna stad.

– Som ny i branschen är jag otroligt glad att få jobba just hos Paues Åberg. Jag hoppas jag ska kunna bli en tillgång minst lika mycket för alla mina kollegor som för byråns kunder, säger Rasmus Elfström.

För mer information, vänligen kontakta:
Theodor Paues, Partner: 070-955 03 13

Håll dig uppdaterad!

Skriv upp dig för att få vårt nyhetsbrev. Då får du också vårt kalendarium Politiska Dagar, med de viktigaste omvärldshändelserna.

facebook-paues-aberg
linkedin-icon-paues-aberg