Paues Åberg och Think AI skapar AI-arena

Paues Åberg och tankesmedjan Think AI inleder ett samarbete. Syftet är att hjälpa byråns befintliga uppdragsgivare och andra företag och organisationer att förstå de utmaningar och möjligheter som artificiell intelligens innebär.

Vi vill bidra till ökad kunskap om utvecklingen av AI, dess potentiella inverkan på affärsverksamheter och hur företag och organisationer kan navigera sig fram, säger Malin Appelgren, Director på Paues Åberg.

Think AI är en oberoende internationell tankesmedja som grundades under mitten av 2010 talet. Tankesmedjan använder sig av rundbordssamtal för att genom dialog förmedla insikter kring AI. Även workshops och intervjuer är återkommande format som används.

Målsättningen för samarbetet med Paues Åberg är att skapa en arena för kunskapsdelning om AI. Verksamheten kommer genomföras i form av möten och dialoger. Redan den 6 maj arrangeras ett digitalt rundabordssamtal om den nya AI-förordningen och dess betydelse.

Våra organisationer delar en stark tro på potentialen hos AI för att berika och förbättra liv. Vårt samarbete är ett bevis på denna övertygelse och vårt engagemang för att arbeta tvärs över olika sektorer, säger Lars Lundberg , medgrundare av Think AI.

För anmälan till Paues Åbergs och Think AI:s gemensamma rundabordssamtal KLICKA HÄR

Håll dig uppdaterad!

Skriv upp dig för att få vårt nyhetsbrev. Då får du också vårt kalendarium Politiska Dagar, med de viktigaste omvärldshändelserna.

facebook-paues-aberg
linkedin-icon-paues-aberg