Paues Åberg rekryterar erfaren kommunikationsdirektör

Paues Åberg har rekryterat Marcela Sylvander för att bredda och fördjupa byråns erbjudande inom Corporate Communications. Marcela har lång erfarenhet som kommunikationsdirektör i Försvarsmakten och Boliden.

– Vi upplever en stark efterfrågan inom Corporate Communications och har haft en god tillväxt inom detta segment under de senaste åren. Därför är vi mycket glada över att kunna presentera Marcela som en ny medlem i vårt team. Hon tillhör landets mest erfarna kommunikationsdirektörer med gedigen bakgrund i både näringsliv och offentlig sektor. Hennes kompetens och erfarenhet av affärsstrategisk kommunikation kring framför allt förändring- och krishantering samt hållbarhetsområdet kommer att vara mycket värdefull för våra kunder, säger Allan Åberg, partner och medgrundare till Paues Åberg Communications.

Marcela kommer närmast från en tjänst som kommunikationsdirektör i Försvarsmakten. Dessförinnan var hon kommunikationsdirektör i Boliden under 11 år. Hon har också arbetat som etikanalytiker på Robur, som Manager Environmental Affairs på Scania och även som opolitisk tjänsteman på miljödepartementet.

– Paues Åberg är en byrå som vilar på starka värderingar vilket har varit avgörande för mitt val. Jag ser fram mot att få omsätta mina kunskaper och erfarenheter till stöd och nytta för kunder i olika branscher. Vidare lockas jag också av att få vara med och bygga upp Corporate Communications på en byrå som jag uppfattar har stor potential att växa och ta en ledande roll på marknaden, säger Marcela Sylvander.

Marcela Sylvander som får titeln Director börjar på Paues Åberg den 4 februari.

Håll dig uppdaterad!

Skriv upp dig för att få vårt nyhetsbrev. Då får du också vårt kalendarium Politiska Dagar, med de viktigaste omvärldshändelserna.

facebook-paues-aberg
linkedin-icon-paues-aberg