Paues Åberg rekryterar erfaren projektledare med digital spets

Paues Åberg har rekryterat projektledaren Alexandra D Stark, som förstärker byråns växande erbjudande inom corporate communications.

– De senaste åren har vi stärkt vår affär inom corporate communications. Vi har gjort flera strategiska rekryteringar och utvecklat tjänsterna. Det har fallit väl ut, i ökad efterfrågan och ett flertal nya kunder. Med Alexandra förstärker vi detta ytterligare, inte minst genom hennes erfarenheter inom digital marknadsföring och varumärkesfrågor.

Alexandra D Stark har en gedigen bakgrund som konsult, från byråerna Bite och Text100 där hon varit kundansvarig och främst arbetat med uppdrag inom IT, elektronik och gaming. Innan hon blev konsult arbetade Alexandra i flera positioner med varumärkesfrågor och digital marknadsföring på LG Electronics. Senast kommer hon från en roll som kommunikations- och marknadsansvarig på miljöteknikföretaget Ecofiltration. Sammantaget har hon en bred erfarenhet av varumärkesstrategi,
medieträning, budskapsformulering, förändringskommunikation, kommunikationsplanering och digitala kanaler.

– Paues Åberg är en byrå som vilar på starka värderingar om kvalitet och kundnytta. Det är en byrå som tar sig an svåra saker, gör dem ordentligt, och håller en låg profil. Det passar mig. Jag ser fram emot att lära mig av dem, och att bidra till byråns fortsatta resa med mina erfarenheter, inte minst från det digitala, säger Alexandra D Stark.

Alexandra D Stark börjar som Consultant på Paues Åberg den 4 december.

För mer information kontakta
Theodor Paues: 070-955 03 13
Alexandra D Stark: 072-323 33 87

Håll dig uppdaterad!

Skriv upp dig för att få vårt nyhetsbrev. Då får du också vårt kalendarium Politiska Dagar, med de viktigaste omvärldshändelserna.

facebook-paues-aberg
linkedin-icon-paues-aberg