Paues Åberg rekryterar tidigare huvudsekreterare

Paues Åberg har rekryterat Martin Persson som Manager och projektledare och förstärker därmed byråns starka erbjudande inom Public Affairs. Martin Persson kommer närmast från uppdraget som huvudsekreterare för den Parlamentariska public service-kommittén.

– Vi ser en allt större efterfrågan på kvalificerade uppdrag inom Public Affairs, uppdrag som kräver stor analytisk förmåga och djup kunskap om beredningsprocesser och utredningsarbete i Sverige och EU. Med Martin får vi därtill en erfaren projektledare och kvalificerad skribent. Vi är mycket nöjda över denna rekrytering, säger Magnus Wallerå, partner på Paues Åberg Communications.

Martin Persson har fram tills nu arbetat som kansliråd och har lång erfarenhet från Regeringskansliet där han arbetat på såväl näringsdepartementet med statsstödsfrågor, som med medie- och krisberedskapsfrågor på kulturdepartementet. De senaste åren har han varit huvudsekreterare för den Parlamentariska public servicekommittén (Ku 2016:06) som lämnade sitt slutbetänkande i juni 2018. Martin har en pol. mag-examen från Lunds universitet och har också arbetat som journalist bland annat på Sydsvenskan i Malmö.

– Det ska bli jätteroligt att bli en del av Paues Åbergs framgångsrika lag. Med min erfarenhet av kvalificerat utredningsarbete och breda inblick i Regeringskansliets processer ser jag mycket fram emot att bidra till att ytterligare förstärka byråns kompetens inom Public Affairs, säger Martin Persson.

Martin Persson börjar som Manager på Paues Åberg den 30 augusti.

Håll dig uppdaterad!

Skriv upp dig för att få vårt nyhetsbrev. Då får du också vårt kalendarium Politiska Dagar, med de viktigaste omvärldshändelserna.

facebook-paues-aberg
linkedin-icon-paues-aberg