Paues Åberg värvar Annie Lööfs stabschef Kristian Ljungblad

Paues Åberg har rekryterat Kristian Ljungblad som under tretton år har arbetat i olika roller för Centerpartiet, de senaste knappa åtta åren som stabschef för Annie Lööf.

— Vi har för tillfället rekordstark efterfrågan på våra tjänster, inte minst när det gäller kvalificerade Public Affairsuppdrag. Vi är mot den bakgrunden både stolta och nöjda över att kunna presentera Kristian Ljungblad som en ny rådgivare hos Paues Åberg. Att få möjlighet att ta del av insikter från en person som har så gedigen erfarenhet av strategiarbete, förhandlingar och policyutveckling är mycket värdefullt för våra kunder, säger Allan Åberg partner och medgrundare på Paues Åberg Communications.

Kristian Ljungblad har arbetat i Centerpartiets ledning under många år och har ett mycket gott renommé både i och utanför Centerpartiet. Därtill har Kristian Ljungblad erfarenhet av arbete som stabschef till statsrådet Anna-Karin Hatt på Näringsdepartementet under Alliansregeringen. Han har också arbetet som pressekreterare åt Lena Ek när hon var ledamot av Europaparlamentet.

—Efter att ha arbetet större delen av min karriär i politiken är jag lockad av näringslivet och att få arbeta med samhällsfrågor från en annan position. Framför allt ser jag fram emot att få bidra till att bistå Paues Åbergs många kunder i den svenska industrin i deras arbete kring klimatomställningen, säger Kristian Ljungblad.

Kristian Ljungblad, som får titeln director, kommer att börja på Paues Åberg den 7 mars.

 

För mer information, kontakta:

Allan Åberg, Partner, 0733-38 33 11
Kristian Ljungblad, Director, 070-425 46 10

Håll dig uppdaterad!

Skriv upp dig för att få vårt nyhetsbrev. Då får du också vårt kalendarium Politiska Dagar, med de viktigaste omvärldshändelserna.

facebook-paues-aberg
linkedin-icon-paues-aberg