Paues Åberg värvar IR-specialist

Paues Åberg rekryterar IR-specialisten Rasmus Karlgren och förstärker därmed sitt erbjudande inom finansiell kommunikation. Rasmus har en bred bakgrund inom corporate communications och mångårig erfarenhet av investor relations, kapitalmarknadskommunikation och positioneringsarbete.

– Vi satsar stort på finansiell kommunikation och är därför mycket glada över att ha rekryterat Rasmus. Han har en gedigen erfarenhet från finansiell kommunikation och utgör en viktig förstärkning av vårt erbjudande med sin kunskap och sitt engagemang, säger Jonas Rodny, partner och ansvarig för Paues Åbergs erbjudande inom finansiell kommunikation.

Närmast kommer Rasmus från en konsultroll på kommunikationsbyrån Prime Weber Shandwick. Dessförinnan var Rasmus kommunikationsansvarig på ett publikt medicinteknikbolag. Han har även en flerårig bakgrund som konsult på kommunikationsbyrån Angselius Rönn, där han primärt arbetade med innovations- och tillväxtbolag.

– Paues Åberg är en oerhört kompetent och trygg byrå med många intressanta uppdrag och en stark position på marknaden. Det känns därför väldigt roligt att ta plats i byråns växande erbjudande inom finansiell kommunikation och att kunna medverka till byråns fortsatta utveckling och framgång, säger Rasmus Karlgren.

Rasmus har titeln Consultant och påbörjade formellt sin anställning hos Paues Åberg under oktober.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Rasmus Karlgren, Consultant
rasmus.karlgren@pauesaberg.se
073-078 49 87

Jonas Rodny, Partner
jonas.rodny@pauesaberg.se
076-190 90 51


Håll dig uppdaterad!

Skriv upp dig för att få vårt nyhetsbrev. Då får du också vårt kalendarium Politiska Dagar, med de viktigaste omvärldshändelserna.

facebook-paues-aberg
linkedin-icon-paues-aberg