Tidigare statssekreteraren Magnus Wallerå blir Director på Paues Åberg Communications

Pressmeddelande, 2015-08-14

Paues Åberg har rekryterat Magnus Wallerå som konsult. Magnus Wallerå var från 2010 till 2014 statssekreterare och chef för Centerpartiets samordningskansli vid Statsrådsberedningen. Dessförinnan har han haft en rad andra tunga uppdrag i regeringskansliet och Centerpartiet. Han har även varit ombudsman och arbetat med opinionsbildning på Lärarförbundet och PR-konsult på byrån Kind & Partners.

– Magnus Wallerå har en erfarenhet av regeringspolitik som matchas av få. Han har varit med och format politiken inom nästan alla viktiga områden under åtta år. Dessutom har han djupa insikter i arbetsmarknads- och utbildningspolitiken från Lärarförbundet samt därtill erfarenhet som konsult. Det är enkelt att konstatera att hans kunskaper och erfarenheter är av stort värde för oss och våra kunder. Vi är stolta över att kunna presentera denna strategiska förstärkning, säger Allan Åberg, partner på Paues Åberg.

Magnus Wallerå har ett långt förflutet inom Centerpartiet och har haft förtroendeposter i Centerpartiets högskoleförbund och i kommunalpolitiken i Österåker. Han är utbildad lärare och har även studerat journalistik vid Poppius journalistskola.

Magnus Wallerå blir Director på Paues Åberg Communications och kommer i den rollen att arbeta framför allt som kundansvarig och senior rådgivare.

– Jag ser fram emot att åter få jobba som konsult. Jag vet att jag trivs i den rollen och hoppas nu att mina erfarenheter ska kunna vara till nytta för Paues Åbergs kunder. Byrån har en spännande kundlista med ett flertal komplexa och intressanta uppdrag och ett team av seriösa, kompetenta och genuint trevliga medarbetare. Dessutom gillar jag attityden att det är kunderna som ska synas, inte konsulten. Att få komma med och bidra i utvecklingen av denna unga och snabbväxande byrå som på kort tid etablerat sig som en kommunikationsbyrå att räkna med känns verkligen roligt, säger Magnus Wallerå.

Magnus Wallerå börjar på Paues Åberg den 1 september 2015 och blir då byråns 16:e medarbetare.

Kontaktuppgifter:
Allan Åberg, Partner. 073-338 33 11, allan.aberg@pauesaberg.se
Magnus Wallerå, Director. 070-710 99 75, magnus.wallera@pauesaberg.se

______________________________________________________________________
Paues Åberg Communications är en kommunikationsbyrå specialiserad på Corporate Communications och Public Affairs. Som kund hos oss får du hjälp att analysera din omvärld och att nå dina mål genom effektiv kommunikation och påverkan. Våra medarbetare har expertis inom näringsliv, medier och politik.

Håll dig uppdaterad!

Skriv upp dig för att få vårt nyhetsbrev. Då får du också vårt kalendarium Politiska Dagar, med de viktigaste omvärldshändelserna.

facebook-paues-aberg
linkedin-icon-paues-aberg