Träffa politiker vid partiernas viktiga möten

Under våren genomför flera partier kommun- och regiondagar runtom i Sverige. Vid dessa dagar träffas kommun-, region- och rikspolitiker för att nätverka, men även för att ta del av goda exempel från kommuner och regioner. I princip närvarar partiernas samtliga toppolitiker vid dessa dagar, vilket gör det attraktivt att boka in enskilda möten eller studiebesök i samband med partidagarna.

  • Centerpartiets kommundagar äger rum den 31 januari-1 februari i Uppsala.
  • Moderaternas Sverigemöte äger rum den 20-21 mars i Örebro.
  • Kristdemokraternas kommun-och regionpolitiska dagar äger rum den 20-21 mars på Viking Line.
  • Liberalernas Riksmöte äger rum den 28-29 mars i Västerås.

Paues Åberg hjälper er gärna att få ut få maximal nytta av dessa dagar och erbjuder därför följande tjänster:

  • Mötesprogram med politiker. Paues Åberg hjälper er att boka in olika möten med politiker. Det kan vara till exempel enskilda möten eller rundabordssamtal med politiker. Paues Åberg sköter allt praktiskt och tar även fram allt underlag såväl inför som till själva mötet.
  • Studiebesök för politiker. Paues Åberg hjälper er att arrangera ett studiebesök för några utvalda politiker vid en verksamhet som ni gärna vill visa upp. Paues Åberg tar fram allt från förslag på program för studiebesöket till vilka politiker som bör bjudas in, samt kan även vara behjälpliga på plats vid studiebesöket.
  • Medverka som extern utställare. Paues Åberg hjälper er att medverka som extern utställare på partidagarna. Det innebär blanda annat att vi hjälper er att kontakta paritet och att ta fram det sakunderlag som behövs för att ni ska bli en framgångsrik utställare.

För mer information kontakta gärna Fredrik Östbom, Director på Paues Åberg. Glöm inte heller att ladda ner Politiska Dagar för att hålla dig uppdaterad på årets viktigaste händelser.

Håll dig uppdaterad!

Skriv upp dig för att få vårt nyhetsbrev. Då får du också vårt kalendarium Politiska Dagar, med de viktigaste omvärldshändelserna.

facebook-paues-aberg
linkedin-icon-paues-aberg