Valvakna Europa – vad händer nu?

Sverige och Europa, vi har ett resultat! Men vad händer nu? Morgonen efter Europaparlamentsvalet bjuder Paues Åberg in till en valvakna för att ge svaren.

Den gröna omställningen, Europas säkerhet, stärkt konkurrenskraft för svenskt och europeiskt näringsliv. Det rådet ingen brist på områden där förväntningarna är höga. Samtidigt befaras att valresultatet i årets Europarlamentsval gör det svårare att enas och det har talats om bakslag på olika områden.

Kommer EU klara att ta sig an de stora frågorna? Hur påverkar det Sverige? Vad betyder det för alla som vill påverka politiken? Det kommer vi att diskutera under vårt frukostseminarium morgonen efter valet till Europaparlamentet.

Till seminariet har vi samlat en panel med Christofer Fjellner (M), oppositionsborgarråd i Stockholm Stad och tidigare europaparlamentariker, Jakop Dalunde (MP), europaparlamentariker, Kajsa Stenström, konsult i Bryssel, Fredrik Sjögren, policyansvarig för EU-frågor på Svenskt Näringsliv som tillsammans ska analysera förväntningar och de politiska förutsättningarna för den kommande mandatperioden. Samtalet modereras av Fredrik Saweståhl, Paues Åberg.

Seminariet hålls som hybrid. Du är välkommen att medverka på plats eller via den digitala livesändningen.

NÄR: 10 juni kl. 08:30–09:30. Frukost serveras från 08:00
VAR: Paues Åberg Communications, Karlavägen 58, 2 tr., eller via länk

ANMÄLAN FÖR NÄRVARO PÅ PLATS

FÖR ANMÄLAN TILL DIGITAL LIVESÄNDNING KLICKA HÄR

Håll dig uppdaterad!

Skriv upp dig för att få vårt nyhetsbrev. Då får du också vårt kalendarium Politiska Dagar, med de viktigaste omvärldshändelserna.

facebook-paues-aberg
linkedin-icon-paues-aberg